G5 VOOR HAAR

VOOR ELK MOMENT

Bij G5 vindt je voor elke gelegenheid de juiste outfit. Zoek je een leuk jurkje, of een stoere jeans, bij G5 slaag je altijd. Bij G5 weten we als geen ander dat mode geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarop je het draagt. Van superchique tot superstoer G5 heeft het allemaal . Het hele jaar door zijn er nieuwe items, maar natuurlijk zijn er ook vaste waarden, zoals jouw favoriete model spijkerbroek.

SUPERDRY

Superdry, het merk met de Japanse prints, hebben we nu ook voor dames. Voor het najaar / winter van 2018 is het kleur, kleur en nog eens kleur. T-shirts in knalkleuren en met glitters, als je vrolijk voor de dag wil komen dat zeker lukken met Superdry. Helemaal top zijn de hoodies in die lekkere zachte kwaliteit. Heel veel klanten denken dat Superdry een Japans merk is, maar het is door en door Brits. De prints zijn een knipoog naar Japanse t-shirts met onzin teksten in het Engels. Superdry doet het precies andersom: Engelse shirts met Japanse onzin als print.

ONLY

Alleen Only is in staat om elke keer weer de leukste mode te ontwerpen voor een leuke prijs. Het merk Only is “Value for Money” en dat is wat we willen bij G5. Gave mode voor een goede prijs. Niemand is daar zo goed in als het merk uit Denemarken. Elke keer verbazen we ons weer als de nieuwe items binnen komen. “Hoe kun je voor dat geld zoiets leuks maken?” zeggen we dan. Het hele jaar door brengt Only de laatste mode. Elke maand hebben we een nieuwe collectie bij G5.

MAISON SCOTCH

Totaal anders dan onze andere merken is: “Maison”. De stoffenkeuze is uniek, er gaat een andere wereld voor je open. Heel vrouwelijk en toch ook stoer. Amsterdam Couture is de ondertitel van dit merk en net zoals onze hoofdstad is ook “Maison” vrijgevochten en onafhankelijk. De jeanscollectie heet niet voor niets “Amsterdams Blauw”: Gave jeans met een perfecte pasvorm en een hele vette knipoog naar de jaren zestig.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!