VOOR ELK MOMENT

Bij G5 vindt je voor elke gelegenheid de juiste outfit. Zoek je een leuk jurkje, of een stoere jeans, bij G5 slaag je altijd. We weten als geen ander dat mode geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarop je het draagt. Van superchique tot superstoer G5 heeft het allemaal . Het hele jaar door zijn er nieuwe items, maar natuurlijk zijn er ook vaste waarden zoals jouw favoriete model spijkerbroek.

SUPERDRY

Superdry, het merk met de Japanse prints, hebben we ook voor dames. De collectie voor het voorjaar van 2020 is veel vrouwelijker dan we gewend zijn. Natuurlijk zijn er nog steeds “hoodies” in die lekkere zachte kwaliteit. Maar er zijn nu ook super vrouwelijke jurkjes en t-shirts. Heel veel klanten denken dat Superdry een Japans merk is, maar het is door en door Brits. De prints zijn een knipoog naar Japanse t-shirts met onzin teksten in het Engels. Superdry doet het precies andersom: Engelse shirts met Japanse onzin als print.

ONLY

Alleen Only is in staat om elke keer weer de leukste mode te ontwerpen voor een leuke prijs. Het merk Only is “Value for Money” en dat is wat we willen bij G5. Gave mode voor een goede prijs. Niemand is daar zo goed in als het merk uit Denemarken. Elke keer verbazen we ons weer als de nieuwe items binnen komen. “Hoe kun je voor dat geld zoiets leuks maken?” zeggen we dan. Het hele jaar door brengt Only de laatste mode. Elke maand hebben we een nieuwe collectie bij G5.

POM AMSTERDAM

Totaal anders dan onze andere merken is: “POM”. De stoffenkeuze is uniek, er gaat een andere wereld voor je open. Heel vrouwelijk en heel mooi. De prints zijn uniek en van een wonderlijke schoonheid. De stoffen zijn van de mooiste kwaliteit, met POM heeft G5 een merk in huis van een niveau dat we nog niet hadden. Helemaal van deze tijd zijn de shawls van POM.

LEVI’S

Dit voorjaar weer helemaal terug: het unieke jeansmerk Levi’s. Wij van G5 zijn heel erg trots dat de cirkel weer rond is, want wij waren ooit al een “certified Levi’s Corner”. Na jaren uit beeld te zijn geweest , is Levi’s nu helemaal terug en de t-shirts zijn bijna een festival-uniform. Met de broeken is het natuurlijk allemaal begonnen en die zijn nu mooier dan ooit.

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!