NAJAAR / WINTER 2023

WAAR GA JIJ NAAR TOE?

Bij G5 vindt je voor elke gelegenheid de juiste outfit. Zoek je een leuk jurkje, of een stoere jeans, bij G5 slaag je altijd. We weten als geen ander dat mode geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarop je het draagt. Van superchique tot superstoer G5 heeft het allemaal . Het hele jaar door zijn er nieuwe items, maar natuurlijk zijn er ook vaste waarden zoals jouw favoriete model spijkerbroek.

ONLY

Alleen Only is in staat om elke keer weer de leukste mode te ontwerpen voor een leuke prijs. Het merk Only is “Value for Money” en dat is wat we willen bij G5. Gave mode voor een goede prijs. Niemand is daar zo goed in als het merk uit Denemarken. Elke keer verbazen we ons weer als de nieuwe items binnen komen. “Hoe kun je voor dat geld zoiets leuks maken?” zeggen we dan. Het hele jaar door brengt Only de laatste mode. Elke maand hebben we een nieuwe collectie bij G5.

POM AMSTERDAM

Totaal anders dan onze andere merken is: “POM”. De stoffenkeuze is uniek, er gaat een andere wereld voor je open. Heel vrouwelijk en heel mooi. De prints zijn uniek en van een wonderlijke schoonheid. De stoffen zijn van de mooiste kwaliteit, met POM heeft G5 een merk in huis van een niveau dat we nog niet hadden. Helemaal van deze tijd zijn de shawls van POM.

HARPER & YVE

Nieuw bij G5 is het fantastische merk Harper & Yve, een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een unieke eigen stijl, trendy, uniek en inspirerend. Alle modellen hebben verfijnde details en zijn van hoogstaande kwaliteit. Maak je eigen fashionstatement met Harper and YVE.

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!