WAAR GA JIJ NAAR TOE?

Bij G5 vindt je voor elke gelegenheid de juiste outfit. Zoek je een leuk jurkje, of een stoere jeans, bij G5 slaag je altijd. We weten als geen ander dat mode geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarop je het draagt. Van superchique tot superstoer G5 heeft het allemaal . Het hele jaar door zijn er nieuwe items, maar natuurlijk zijn er ook vaste waarden zoals jouw favoriete model spijkerbroek.

SUPERDRY

Superdry, het merk met de Japanse prints, hebben we ook voor dames. De collectie voor het najaar van 2021 is veel vrouwelijker dan we gewend zijn. Natuurlijk zijn er nog steeds “hoodies” in die lekkere zachte kwaliteit. Maar er zijn nu ook super vrouwelijke jurkjes en t-shirts. Heel veel klanten denken dat Superdry een Japans merk is, maar het is door en door Brits. De prints zijn een knipoog naar Japanse t-shirts met onzin teksten in het Engels. Superdry doet het precies andersom: Engelse shirts met Japanse onzin als print.

ONLY

Alleen Only is in staat om elke keer weer de leukste mode te ontwerpen voor een leuke prijs. Het merk Only is “Value for Money” en dat is wat we willen bij G5. Gave mode voor een goede prijs. Niemand is daar zo goed in als het merk uit Denemarken. Elke keer verbazen we ons weer als de nieuwe items binnen komen. “Hoe kun je voor dat geld zoiets leuks maken?” zeggen we dan. Het hele jaar door brengt Only de laatste mode. Elke maand hebben we een nieuwe collectie bij G5.

POM AMSTERDAM

Totaal anders dan onze andere merken is: “POM”. De stoffenkeuze is uniek, er gaat een andere wereld voor je open. Heel vrouwelijk en heel mooi. De prints zijn uniek en van een wonderlijke schoonheid. De stoffen zijn van de mooiste kwaliteit, met POM heeft G5 een merk in huis van een niveau dat we nog niet hadden. Helemaal van deze tijd zijn de shawls van POM.

LEVI’S

Dit najaar weer volop nieuwe items van het unieke jeansmerk Levi’s. Wij van G5 zijn heel erg trots dat de cirkel weer rond is, want wij waren ooit al een “certified Levi’s Corner”. Na jaren uit beeld te zijn geweest , is Levi’s nu helemaal terug en de t-shirts zijn bijna een festival-uniform. Die zijn er nu natuurlijk niet, maar een nieuw Levi’s- shirt geeft je wel direct een “festivalgevoel”  Met de broeken is het natuurlijk allemaal begonnen en die zijn nu mooier dan ooit.

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!