ALLES VOOR MANNEN

Bij G5 vinden we dat mannen er stoer uit moet zien. Wij zijn er niet voor de grijze muizen, maar voor de helden die zichzelf durven te zijn. Bij ons vind je merken als: PME Legend, Scotch & Soda en No Excess. Allemaal labels die de top zijn in hun segment. PME Legend is ongekend stoer en mannelijk. Scotch & Soda is de kampioen van de alternatieve mode. No Excess is de kampioen van de betaalbare mode.

JEANSSPECIALIST

Elke jeans is een modestatement. Wij zijn al jaren specialist in spijkerbroeken en we hebben er intussen wel een beetje verstand van gekregen. Een goed model en een geschikte pasvorm daar draait het om. Iedereen is verschillend en voor iedereen is er een pasvorm die het verschil maakt. Er is geen mode artikel waarvan de basis zo hetzelfde is, maar waarvan de uitwerking zo verschillend is. Laat ons je adviseren in de “Jeansjungle”, we weten al jaren lang de weg.

SUPERDRY

Het tegendeel van “droog en saai” is het Britse Superdry. Juist veel kleur en leuke prints bepalen het uiterlijk van het merk. Bij G5 hebben we Superdry zowel voor dames als voor heren. Maak je geen zorgen we weten het verschil! Superdry staat bekend om zijn t-shirts, maar heeft ook hele gave jacks. De t-shirts zijn voor het voorjaar/zomer van 2019 ook weer helemaal te gek. comfortabel door de stad.

SCOTCH & SODA

Misschien wel de vreemde eend in de bijt bij G5, maar daarom niet minder leuk. Scotch is hipster, maar ook weer niet helemaal. Anders dan anderen, net iets gekker en net iets minder mainstream. Maar daarom niet minder draagbaar en juist heel erg leuk. Doe eens gek en draag een sweat met gekke tekst of koop eens een parka in plaats van een pilotenjack. Bij G5 laten we je graag de mogelijkheden zien. Amsterdams Blauw is de jeanscollectie van Scotch: Denim zoals het bedoeld is!

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!