ALLES VOOR MANNEN

Bij G5 vinden we dat mannen er stoer uit moeten zien. Wij zijn er niet voor de grijze muizen, maar voor de helden die zichzelf durven te zijn. Bij ons vind je merken als: PME Legend, Scotch & Soda en No Excess. Allemaal labels die de top zijn in hun segment. PME Legend is ongekend stoer en mannelijk. Scotch & Soda is de kampioen van de alternatieve mode. No Excess is de kampioen van de betaalbare mode.

JEANSSPECIALIST

Elke jeans is een modestatement. Wij zijn al jaren specialist in spijkerbroeken en we hebben er intussen wel een beetje verstand van gekregen. Een goed model en een geschikte pasvorm daar draait het om. Iedereen is verschillend en voor iedereen is er een pasvorm die het verschil maakt. Er is geen mode artikel waarvan de basis zo hetzelfde is, maar waarvan de uitwerking zo verschillend is. Laat ons je adviseren in de “Jeansjungle”, we weten al jaren lang de weg.

SUPERDRY

Het tegendeel van “droog en saai” is het Britse Superdry. Juist veel kleur en leuke prints bepalen het uiterlijk van het merk. Bij G5 hebben we Superdry zowel voor dames als voor heren. Maak je geen zorgen we weten het verschil! Superdry staat bekend om zijn t-shirts, maar heeft ook hele gave jacks. De shirts zijn voor het voorjaar/zomer van 2020 ook weer helemaal te gek. Loop comfortabel door de stad.

COLORFUL STANDARD

Nieuw dit najaar: Colorful Standard, slow fashion met een groen randje. Gemaakt in Portugal van organische katoen en dan sponsoren ze ook nog een voetbalclub in Congo. Basis sweatshirts en t-shirts in fantastische kleuren. Sustainable, colorful and uncomplicated.

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!