WE BESTAAN AL ZO LANG

Dat was nieuw voor ons: sluiten omdat er een gevaarlijk virus rondwaart. We hebben nooit gehoord dat de winkel tijdens de Spaanse griep in 1918 moest sluiten, maar meer dan 100 jaar later dus wel. Gezondheid is het allerbelangrijkste en als we daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat misschien nog wel graag ook. Natuurlijk kost dat een hoop geld, maar wij geloven in de toekomst en continuïteit van onze winkel. We hebben sinds 1840 wel meer meegemaakt.

Uw geduld werd beloond. sinds 28 april mogen we weer open en u hoeft geen meer afspraak te maken. Ideaal, want er gaat niets boven een echte winkel met persoonlijk contact, eerlijk advies en artikelen die je kunt passen, kunt voelen en waarvan de kleur gewoon is zoals hij is. En dat mag gelukkig allemaal weer. Wel is er een maximum aan het aantal klanten die er in de winkel aanwezig mogen zijn. Op onze damesafdeling zijn dat 22 personen en op de herenafdeling 20. Bij G5 mogen wij ook 20 klanten tegelijk ontvangen.

Wij hebben geen webshop meer omdat we vinden dat mode niet geschikt is om via internet te verkopen. Ongeveer 50% van de artikelen komt retour en dat bewijst meteen ons gelijk. Als u een speciaal artikel zoekt, dan sturen we dat natuurlijk gratis naar u op en nog beter; er zit gratis persoonlijk advies bij.

Natuurlijk staan we altijd voor u klaar. Bezorgen deden we altijd al, dat is niets nieuws. Heeft u voor een speciale gelegenheid snel iets nodig: als de nood aan de man is komen we naar u toe. Mail al uw vragen en problemen naar info@ganswijk.nl

Informatie rondom het Coronavirus

De hele wereld is in rep en roer en iedereen heeft er mee te maken: COVID-19. Natuurlijk hebben we bij G5 en Van Ganswijk Mode ook de nodige maatregelen genomen. Elk advies van het RIVM volgen wij op. Uw veiligheid staat voorop! Een gevolg van de RIVM adviezen is ook dat het niet wenselijk is dat mensen met (milde) verkoudheidsklachten, zoals niezen, keelpijn, loopneus, of verhoging, naar de winkel komen. Hebt u deze klachten en gaat u toch winkelen, dan zullen we u vriendelijk verzoeken om de winkel te verlaten. Wij nemen onze eigen veiligheid ook serieus. Ook is het niet de bedoeling dat u met meer dan 2 personen komt. Groepen mogen we niet in de winkel toelaten helaas

We realiseren ons dat we in de 180 jaar van ons bestaan al voor heel wat hete vuren hebben gestaan. Een virus is alleen voor ons ook helemaal nieuw. Zoals we altijd gedaan hebben staat de continuïteit van ons bedrijf voorop. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers en willen hun banen zeker stellen. Met steun van onze klanten moet dat zeker lukken.

Kees Schaufenster, is ons manusje van alles. Nu helpt ons in deze moeilijke tijden. Hij ziet er op toe dat iedereen zich aan de Corona-maatregelen houdt. Als hij u aanspreekt heeft u echt een probleem!

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)