WE BESTAAN AL ZO LANG

Dat was nieuw voor ons: sluiten omdat er een gevaarlijk virus rondwaart. We hebben nooit gehoord dat de winkel tijdens de Spaanse griep in 1918 moest sluiten, maar meer dan 100 jaar later dus wel. Gezondheid is het allerbelangrijkste en als we daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat misschien nog wel graag ook. Natuurlijk kost dat een hoop geld, maar wij geloven in de toekomst en continuïteit van onze winkel. We hebben sinds 1840 wel meer meegemaakt.

Op 28 april werd je geduld beloond en mochten we weer open. Ideaal, want er gaat niets boven een echte winkel met persoonlijk contact, eerlijk advies en artikelen die je kunt passen, kunt voelen en waarvan de kleur gewoon is zoals hij is. Helaas zijn we weer ingehaald door de feiten en zitten we sinds maandag 20 december weer in een lockdown. 

Dat betekent niet dat we stilzitten, we doen er alles aan om je van dienst te zijn. Mail ons al je vragen op info@ganswijk.nl Natuurlijk staan we altijd voor je klaar. Bezorgen deden we altijd al, dat is niets nieuws. Heb je voor een speciale gelegenheid snel iets nodig: als de nood aan de man is komen we naar je toe.

Wij hebben geen webshop meer omdat we vinden dat mode niet geschikt is om via internet te verkopen. Ongeveer 50% van de artikelen komt retour en dat bewijst meteen ons gelijk. Als je een speciaal artikel zoekt, dan sturen we dat natuurlijk gratis naar je op en nog beter: Er zit gratis persoonlijk advies bij.

Informatie rondom het Coronavirus

Wat is er veel te doen geweest over COVID-19. Er is nog steeds niet aan te ontkomen in kranten en talkshows. Het verandert allemaal nog wel eens en helaas moeten we vanaf maandag 20 december weer sluiten. We gaan onze uiterste best doen om je toch zoveel mogelijk te helpen. Mail al je vragen naar: info@ganswijk.nl

We realiseren ons dat we in de 180 jaar van ons bestaan al voor heel wat hete vuren hebben gestaan. Een virus is alleen voor ons ook helemaal nieuw. Zoals we altijd gedaan hebben staat de continuïteit van ons bedrijf voorop. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers en willen hun banen zeker stellen. Met steun van onze klanten moet dat zeker lukken.

Kees Schaufenster, is ons manusje van alles. Hij heeft ons enorm geholpen in deze moeilijke tijden. Hij ziet er op toe dat iedereen zich nog steeds aan de Corona-maatregelen houdt. Als hij u aanspreekt heeft u echt een probleem!

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

Modedag herfst 2021

We waren zo blij De "Mode & Trenddag" is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben...

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)