Informatie rondom het Coronavirus

 

De hele wereld is in rep en roer en iedereen heeft er mee te maken: COVID-19. Natuurlijk hebben we bij G5 en Van Ganswijk Mode ook de nodige maatregelen genomen. Elk advies van het RIVM volgen wij op. Uw veiligheid staat voorop! Een gevolg van de RIVM adviezen is ook dat het niet wenselijk is dat mensen met (milde) verkoudheidsklachten, zoals niezen, keelpijn, loopneus, of verhoging, naar de winkel komen. Hebt u deze klachten en gaat u toch winkelen, dan zullen we u verzoeken om de winkel te verlaten. Wij nemen onze eigen veiligheid ook serieus.

We hebben onze winkeltijden niet gewijzigd. We vinden het vreemd om het winkelbezoek juist te concentreren. Nu kunt u op uw gemak al die mooie mode bekijken.

Als u echt iets nodig hebt en in alle rust wil passen, is er ook de mogelijkheid om ’s avonds een afspraak te maken. Heeft u andere speciale wensen, bel of mail ons. (Contact)

We realiseren ons dat we in de 180 jaar van ons bestaan al voor heel wat hete vuren hebben gestaan. Een virus is alleen voor ons ook helemaal nieuw. Zoals we altijd gedaan hebben staat de continuïteit van ons bedrijf voorop. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers en willen hun banen zeker stellen. Met steun van onze klanten moet dat zeker lukken.

We hebben natuurlijk geheel volgens de regels een “deurbeleid”. Gelukkig komt Kees Schaufenster ons vrijwillig helpen bij dit moeilijke werk. Er mogen niet meer dan 20 klanten naar binnen en die moeten dan 1,5 meter uit elkaar blijven. Kees ziet daar streng op toe! De veiligheid van onze klanten vindt hij net zo belangrijk als wij dat vinden.

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)