WE BESTAAN AL ZO LANG

Maar dit is nieuw: sluiten omdat er een gevaarlijk virus rondwaart. We hebben nooit gehoord dat de winkel tijdens de Spaanse griep in 1918 moest sluiten, maar nu is het dan zover. Gezondheid is het allerbelangrijkste en als we daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat misschien nog wel graag ook. Natuurlijk kost dat een hoop geld, maar wij geloven in de toekomst en continuïteit van onze winkel. We hebben sinds 1840 wel meer meegemaakt.

Wij hopen dat u even geduld hebt, we zijn nu verplicht gesloten. U mag wel artikelen bestellen en afhalen. Helaas is dat niet echt een oplossing, want er gaat niets boven een echte winkel met persoonlijk contact, eerlijk advies en artikelen die je kunt passen, kunt voelen en waarvan de kleur gewoon is zoals hij is. En dat mag allemaal even niet. Wij hebben geen webshop meer omdat we vinden dat mode niet geschikt is om via internet te verkopen. Ongeveer 50% van de artikelen komt retour en dat bewijst meteen ons gelijk. Als u een speciaal artikel zoekt, dan sturen we dat natuurlijk gratis naar u op en nog beter; er zit gratis persoonlijk advies bij.

In de tussentijd staan we ook voor u klaar. Bezorgen deden we altijd al, dat is niets nieuws. Heeft u voor een speciale gelegenheid snel iets nodig: als de nood aan de man is komen we naar u toe. Mail al uw vragen en problemen naar info@ganswijk.nl

Op dit moment mag u alleen maar op afspraak komen winkelen. Afspraken kunt u op deze site maken. (link)

 

Informatie rondom het Coronavirus

 

De hele wereld is in rep en roer en iedereen heeft er mee te maken: COVID-19. Natuurlijk hebben we bij G5 en Van Ganswijk Mode ook de nodige maatregelen genomen. Elk advies van het RIVM volgen wij op. Uw veiligheid staat voorop! Een gevolg van de RIVM adviezen is ook dat het niet wenselijk is dat mensen met (milde) verkoudheidsklachten, zoals niezen, keelpijn, loopneus, of verhoging, naar de winkel komen. Hebt u deze klachten en gaat u toch winkelen, dan zullen we u verzoeken om de winkel te verlaten. Wij nemen onze eigen veiligheid ook serieus.

We realiseren ons dat we in de 180 jaar van ons bestaan al voor heel wat hete vuren hebben gestaan. Een virus is alleen voor ons ook helemaal nieuw. Zoals we altijd gedaan hebben staat de continuïteit van ons bedrijf voorop. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers en willen hun banen zeker stellen. Met steun van onze klanten moet dat zeker lukken.

Kees Schaufenster helpt ons in deze moeilijke tijden. Hij verzorgde het deurbeleid toen we nog open mochten, nu regelt hij de bestellingen. Natuurlijk helpen wij hem.

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)