WE BESTAAN AL ZO LANG

Dat was nieuw voor ons: sluiten omdat er een gevaarlijk virus rondwaart. We hebben nooit gehoord dat de winkel tijdens de Spaanse griep in 1918 moest sluiten, maar meer dan 100 jaar later dus wel. Gezondheid is het allerbelangrijkste en als we daar ons steentje aan bij kunnen dragen, dan doen we dat misschien nog wel graag ook. Natuurlijk kost dat een hoop geld, maar wij geloven in de toekomst en continuïteit van onze winkel. We hebben sinds 1840 wel meer meegemaakt.

Op 28 april 2021 werd je geduld beloond en mochten we weer open. Ideaal, want er gaat niets boven een echte winkel met persoonlijk contact, eerlijk advies en artikelen die je kunt passen, kunt voelen en waarvan de kleur gewoon is zoals hij is. Helaas werden we ingehaald door de feiten en moesten we op maandag 20 december 2021 weer in lockdown. 

Dat betekent niet dat we stilgezeten hebben, we hebben er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bezorgen deden we altijd al, dat is niets nieuws. Wij hebben geen webshop meer omdat we vinden dat mode niet geschikt is om via internet te verkopen. Ongeveer 50% van de artikelen komt retour en dat bewijst meteen ons gelijk. Als je een speciaal artikel zoekt, dan sturen we dat natuurlijk gratis naar je op en nog beter: Er zit gratis persoonlijk advies bij.

Inmiddels zijn we weer open en je hoeft bovendien geen afspraak te maken. Wel moeten er mondkapjes gedragen worden en je moet 1,5 meter afstand houden. Onze winkel is groot genoeg, dus dat is geen probleem. Je bent van harte welkom!

Informatie rondom het Coronavirus

Wat is er veel te doen COVID-19. Er is nog steeds niet aan te ontkomen in kranten en talkshows. Het verandert allemaal nog wel eens en inmiddels zitten we met de Omikron variant. We zijn vanaf 15 januari 2021 weer open en daar zijn we blij mee. Als we allemaal een beetje voorzichtig doen, moet het geen probleem opleveren en blijven we gewoon open. We realiseren ons dat we in de 180 jaar van ons bestaan al voor heel wat hete vuren hebben gestaan. Een virus is alleen voor ons ook helemaal nieuw. Zoals we altijd gedaan hebben staat de continuïteit van ons bedrijf voorop. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers en willen hun banen zeker stellen. Met steun van onze klanten moet dat zeker lukken.

Kees Schaufenster, is ons manusje van alles. Hij heeft ons enorm geholpen in deze moeilijke tijden. Hij ziet er op toe dat iedereen zich nog steeds aan de Corona-maatregelen houdt. Als hij u aanspreekt heeft u echt een probleem!

Wij zijn er ook bijzonder trots op dat Kees nog nooit Corona heeft gehad. Het zal wel komen door alle maatregelen die we genomen hebben ?

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)