TE GEKKE OVERHEMDEN

A Fish Named Fred, een bijzondere naam voor een bijzondere collectie. Shirts die anders zijn! Een nieuwe kijk op overhemden, fris jong en kleurrijk. Verschillende soorten knopen en verborgen prints, luxueuze materialen en contraststiksels en fancy voeringen. A Fish named Fred is nieuw en anders dan anderen. Toon je onafhankelijkheid en draag A Fish Named Fred.

DE NAAM

Wat voor vis je ook bent, een haai, een haring, of een goudvis… elke vis kan Fred heten. De naam is bedacht door de 10 jarige dochter van de oprichter. Fred zwemt niet alleen in Nederland, maar zelfs helemaal naar Canada en Nieuw Zeeland. Wees geen haring in een school, be the only Fish Named Fred.

DE SHIRTS

Er worden heel veel overhemden gemaakt op deze wereld, maar Fred is en blijft uniek. De prints worden exclusief voor het merk ontworpen en zijn altijd een combinatie van kunst en humor. Uiteraard zijn er heel veel vissen dessins, maar Fred gaat veel verder. Grafische ontwerpen worden gecombineerd met bijvoorbeeld Japanse Manga. Kleur is heel belangrijk, een “Fish” shirt is een statement: Er komt wel iemand binnen!

DE COLLECTIE NAJAAR / WINTER 2018

Ze zien er weer geweldig uit: Die nieuwe wintershirts. Hele onverwachte dessins en bijzondere prints en elk overhemd is voorzien van speciale extra’s zoals een aparte print in de voering. De shirts van A Fish Named Fred zijn altijd onderscheidend. Kom kijken bij Van Ganswijk herenmode en laat u verrassen.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)