G-STAR IS PERFECTIE

G-Star, just the product. Streetwear met hoogstaand vakmanschap gemaakt. De natuurlijke schoonheid van denim wordt geperfectioneerd door wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt. Alleen het product telt. Spijkerbroeken worden gemaakt van bijzondere denimkwaliteiten en er zijn altijd weer nieuwe modellen. G5 jeans en G-Star, de perfecte combinatie.

JUST THE PRODUCT

Behalve de jeans van G-Star, heeft G5 ook een uitgebreide dames- en herencollectie in de winkel. Non-denims, color-denims, T-shirts, blouses, sweats, G-Star brengt het complete plaatje. Na meer dan 20 jaar van doorlopende innovatie blijft G-Star de grenzen verleggen, zonder dat de “Just the product” filosofie uit het oog wordt verloren. G-Star is de meester van de denim, geen enkel merk heeft zoveel variëteiten en zoveel kennis op het gebied van spijkerbroeken.

WERELDMERK

Bij G5 zijn we heel erg trots dat we al heel lang dealer van G-Star zijn, want dat wordt je niet zo maar. De dealerselectie is streng, G-Star is uitgegroeid tot een wereldmerk. Ze hebben eigen winkels in New York, Parijs en Shanghai en in Putten op de Veluwe worden ze dus vertegenwoordigd door G5 Jeans. Waar een klein dorp groot in kan zijn! Als u toevallig niet naar Amerika of Frankrijk moet, kunt u altijd even bij ons komen kijken aan de Kerkstraat 5. Bovendien spreken we beter Nederlands dan de G-Star shop in China en kunnen we u dus veel beter uitleggen welke modellen er allemaal zijn.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)