VOOR DE MODEBEWUSTE VROUW

Voor de moderne modebewuste vrouw heeft Van Ganswijk het merk Godske in haar collectie. Godske gaat altijd voorop in de lopende trends en heeft een vrouwelijke en relaxte look. De kwaliteit van de materialen en de afwerking staan op een hoog niveau. De productie vindt plaats in hoogwaardige ateliers in Europa. Exclusieve details maken dat het merk Godske met kop en schouders boven de middelmaat uitsteekt. Voor het najaar / winter van 2018 heeft het merk Godske weer alles uit de kast getrokken om een prachtige collectie te ontwerpen.

GODSKE HEEFT EEN PERFECTE PASVORM

De pasvorm van het merk uit Denemarken sluit bijzonder goed aan bij de wensen van de Nederlandse consument. Het is een feit dat de gemiddelde maat van de Denen en de Nederlanders wonderwel overeen komt. Mede daarom zijn Deense merken zo populair in Nederland. Van Ganswijk Damesmode heeft dan ook een groot aantal uit Denemarken afkomstige merken in haar collectie. Bekende namen zijn Micha en Frandsen.

VEEL STIJLEN IN DE COLLECTIE VAN GODSKE

Jurken, sets, rokken, pantalons, jassen, blouses, t-shirts en tops, Godske heeft het allemaal. In onze winkel in Putten willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden van dit merk. Natuurlijk kunt u voor specifieke vragen ook altijd via e-mail contact met ons opnemen.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)