STOER EN RIJK

Als lid van de Scotch-familie is ook Maison Scotch kleding van hoge kwaliteit en rijk aan details. De basis van de collectie bestaat uit alle “essentials” die niet in je kledingkast mogen ontbreken, alles in prachtige nieuwe najaarskleuren. Naast de basics heeft Maison Scotch ook eenmalige unieke modellen die je niet mag missen. Voor het najaar van 2018 heeft Maison weer een echt toffe collectie en is het ‘Amsterdams Blauw’ stoerder dan ooit.

VROUWELIJK + STOER = MAISON SCOTCH

La femme selon Marie is de ondertitel van het merk. De vrouw volgens Marie, waarmee wordt verteld dat de collectie een interpretatie is van ontwerpster Marie. Maison Scotch weet zich te onderscheiden door altijd net even anders en origineel te zijn. Door vrouwelijk met stoer te combineren, en dat te vertalen in uitgewerkte tops, jeans, non-denims, jacks etc., maakt Maison Scotch wel ‘one of a kind’ mode. Het in Amsterdam gevestigde merk heeft hoge standaards als het om materialen gaat.

G5 EN MAISON SCOTCH

Bij G5 Jeans en Casual vindt je altijd een actuele collectie van Maison Scotch. Kom en laat je inspireren door al die mooie mode. Met bij elk artikel een kleine must-have als cadeautje verlaat je de G5 altijd met een lach op je gezicht wanneer je voor de charmes van Maison Scotch bent gevallen.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)