AMERICAN CLASSIC – PALL MALL

PME legend is het casual merk voor de stoere vent. Iedereen kent ook de oude naam: Pall Mall. Dit sterke merk brengt een uniek gevoel met zich mee, niet te vergelijken met zijn broertje Vanguard, dat eveneens verkrijgbaar is bij Van Ganswijk Mode / G5 Jeans en Fashion. PME Legend is het perfecte merk voor de zelfbewuste man. G5 Jeans heeft PME in de maten M t/m XXL. PME is ook sterk in jacks en tops. De polo’s en t-shirts van PME mogen in geen enkele garderobe ontbreken.

HIGH ALTITUDE

PME staat voor de man die sterk en vastberaden is, en geen uitdaging uit de weg gaat. Dit is duidelijk terug te zien in de collectie bij G5. De beleving van PME is afgeleid van het leven van een cargopiloot. De sfeer van oude Dakota’s en avontuurlijke vluchten met ronkende motoren. De geur van olie en warme rubberbanden. Stoer en avontuurlijk, vlieg met ronkende motoren over de Andes: PME geeft je vleugels.

PME JACKS

PME Legend heeft altijd de stoerste jacks. Ook voor het najaar / winter van 2018 is de collectie jacks van PME weer top!

JEANS

PME heeft altijd een speciaal aanbod in spijkerbroeken. Jeans met veel extra’s, uitgewerkte modellen met elk seizoen weer nieuwe wassingen. G5 Jeans in Putten heeft altijd de nieuwste kleuren jeans op voorraad.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)