THE VANGUARD OF CASUAL FASHION

Vanguard doet zijn naam eer aan want het merk is inderdaad in de voorhoede van de casual mode te vinden. Van Ganswijk Herenmode heeft het hele jaar door een uitgebreide collectie Vanguard Clothing. Stoere jeans, uitgewerkte shirts, polo’s, truien en vesten met gave prints en geborduurde emblemen. Vanguard is er in de maten M t/m XXL. Stoer, modisch en draagbaar zijn de kernwoorden van de Vanguard collectie. Voel je vrij, draag Vanguard.

INSPIRATIE

Vanguard is sterk geïnspireerd door het ‘easy rider- gevoel’ van motorfietsen en roadtrips in Amerika. Hedendaags en toch geworteld in de traditie van Route 66 en Monument Valley. Vrij en ongebonden, authentiek en zelfbewust. De geur van de woestijn en de roffel van een V-twin. Loop je ook altijd voorop, dan is Vanguard het merk voor je.

JEANS

Spijkerbroeken worden steeds belangrijker voor Vanguard. Voor dit najaar is de V850 helemaal nieuw in een speciale jubileum uitvoering. De V8 is een skinny pasvorm die op dit moment helemaal in is. Bij Van Ganswijk Herenmode hebben we ook altijd model V7 op voorraad in verschillende wassingen. De V7 heeft een iets ruimere pasvorm.

 

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)