NIEUW BIJ G5

Woodbird is een merk dat niet de trendvoorspellingen volgt. Daarentegen focussen zij zich op het maken van mode voor nu en pikken de beste trends van de wereld en vullen het aan met gevoel en instinct. Door die inspiratie van over de hele wereld, is het resultaat een collectie die essentieel is in elke man zijn kledingkast. Het re-integreren van klassieke stijlen gecombineerd met Deense esthetiek en Scandinavisch handwerk vormt de collectie. Neem de Steffen Pant, een echte Woodbird klassieker. Een formele broek voor elke dag, gemaakt voor functioneel gebruik. Ook bij G5 hebben we de Steffen Pant altijd op voorraad in meerdere kleuren.

Arkk is onder het genot van heel wat gin/tonics bedacht op een zomeravond in 2014. De twee vrienden Thomas en Kasper besloten om vol voor een groot idee te gaan, een nieuw soort sneaker creëren. Een cleane sneaker die de Scandinavische traditie van functioneel design en kwalitatief handwerk belichaamde. 18 maanden later was daar de eerste Arkk sneaker, de ‘Raven’, en deze was meteen uitverkocht. Naast de ‘Raven’ die nog steeds een van de meest populaire modellen is, zijn er ondertussen heel wat nieuwe modellen en technieken toegevoegd aan de collectie. A scandinavian sneaker journey founded on friendship.

POM AMSTERDAM is volkomen uniek. De zussen Liesbeth en Violet achter het merk POM maken unieke sjaals en prachtige kleding. Ze ontwerpen alle sjaal en mode- artikelen zelf. De met de hand geschilderde prints zijn uniek en vertellen een kleurrijk verhaal. Elegant en vrouwelijk zijn de toverwoorden. Bij G5 zijn wij zo blij met POM, zulke mooie kleuren en zoveel gevoel voor stijl zie zelden. In 2019 is POM een bijzondere samenwerking gestart met Katja Schuurman, POM-fan van het eerste uur. Door Katja’s sterke en stralende persoonlijkheid en vrouwelijke, kleurrijke stijl is de samenwerking een ‘natural fit’. Daarom hebben we samen met Katja opnieuw vol energie en ideeën een sprankelende collectie gemaakt voor Autumn/Winter 2020.

Levi Strauss is de uitvinder van de spijkerbroek en helemaal terug van weggeweest. Zowel voor dames als voor heren komen de mooiste jeans weer van Levi’s. Een perfecte pasvorm, fantastische kwaliteiten en natuurlijk de enige echte achterzakken. De t-shirts met print zijn zo ongeveer het uniform voor elk festival. Bij G5 zijn we enorm enthousiast over de “come back”van Levi’s. Jarenlang waren we een officiele “Levi’s Corner”. Nu is het iconische merk weer helemaal terug bij ons.

Lees ook ons verhaal over de geschiedenis van de spijkerboek

Here is the NA-KD truth…….NA-KD is een van Europa’s snelst groeiende modemerken. Elke maand breekt NA-KD nieuwe records en is inmiddels een van de leidende “Global Brands” in de mode. Miljoenen volgers op Instagram en de lieveling van de bekendste “influencers”. Wij bij G5 zijn heel erg trots dat we NA-KD als nieuw merk in de winkel hebben. Een uniek merk dat vernieuwing helemaal bovenaan heeft staan. Voor de echte “fashionistas” is NA-KD vooral bekend van hun webwinkel. Voor de leukste winkels van Nederland worden er speciale programma’s ontworpen, waarvan de items niet online te koop zijn.

Shop at your local store! Nothing Beats the Real Thing.  

 

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!