NIEUW BIJ G5

HARPER & YVE

Jong en van Nederlandse bodem. Speciaal voor vrouwen met een unieke eigen stijl.  Zowel voor Harper als voor Yve zijn er trendy items. Easy-going, comfortabel en vooral stylish. De collectie is ieder seizoen weer gevarieerd, met basic artikelen en echte eyecatchers. Je kunt perfect combineren en je eigen fashion statement maken. Een beetje rebels en toch vrouwelijk met stoere elementen en verfijnde details.

Met Harper & Yve creëer je zonder probleem je eigen look. Mix & Match de uitgesproken prints die nooit overheersend worden. Laat zien wie je bent met een modemerk dat nieuw is en onbegrensde mogelijkheden biedt.

Bij G5 zijn we heel blij met Harper & Yve, we vinden het weer een stapje verder in de mode. Een hele mooie toevoeging aan onze collectie. Kom ook eens kijken en wordt net zo enthousiast als wij zijn.

KUYICHI

Kuyichi, een perfecte pasvorm en de enige echte “ECO” jeans. Twee vliegen in een klap, Kuyichi is de geitenwollen sokken ontstegen. De broeken zijn nu echt de top van de markt, de mooiste stoffen en ook nog met afstand het merk met de meeste aandacht voor het milieu.

Geschokt door de armoede en vervuiling startte de NGO Solidaridad in 2000 in Peru een samenwerking met lokale katoenboeren. Waarom geen eigen jeansmerk beginnen? En zo begon Kuyichi als eerste met het verwerken van 100% organische denim. Dat betekent dat er geen chemische bemesting en pesticides worden gebruikt, Het spinnen van de organische garens vermindery de CO2 uitstoot met 60%, vergeleken met de normale methodes.

Zelfs de patches zijn niet van leer, maar van mais. Geloof het of niet, want het verschil kun je toch niet zien. Wil je meer weten over wat Kuyichi allemaal doet, download dan het complete “Sustainability Rapport” op hun site (https://kuyichi.com/pages/pure-heritage) Pas even op, want het zijn nogal veel pagina’s.

Kuyichi gaat zover, dat zelfs de garens waarmee de delen aan elkaar gestikt worden van gerecycled polyester zijn.

Als je denkt: “ik vind het belangrijker dat een broek goed past dan al dat milieu gedoe”, dan zit je ook goed. Zo’n mooie pasvorm hebben we nog nooit gezien en al dat ecologische gedoe krijg je er gratis bij, want Kuyichi is niet duurder dan de andere A-merken. We zijn eerder dealer van het merk geweest, maar zijn er om allerlei redenen mee gestopt. Nu is het merk weer in de handen van een van de oorspronkelijke oprichters en we hebben er heel veel vertrouwen in. Modebewustzijn en milieubewustzijn kunnen hand in hand gaan en Kuyichi is hier volkomen uniek in.

We hebben verschillende modellen voor vrouwen, zoals een skinny en een bootcut. Bijzonder is het model Nora in ongeverfde katoen. Ecru denim is een tijdje weggeweest, maar nu is het de stoerste kleur in onze collectie. Voor mannen hebben we slanke en “straight” modellen, oa. in een fantastische donkerblauwe kleur.

Wij zijn zo enthousiast over het merk, dat we je graag uitnodigen om te komen passen. Maak een statement door een broek te dragen die verantwoord is geproduceerd.

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!