NIEUW BIJ G5

POM AMSTERDAM is volkomen uniek. De zussen Liesbeth en Violet achter het merk POM maken unieke sjaals en prachtige kleding. Ze ontwerpen alle sjaal en mode- artikelen zelf. De met de hand geschilderde prints zijn uniek en vertellen een kleurrijk verhaal. Elegant en vrouwelijk zijn de toverwoorden. Bij G5 zijn wij zo blij met POM, zulke mooie kleuren en zoveel gevoel voor stijl zie zelden. In 2019 is POM een bijzondere samenwerking gestart met Katja Schuurman, POM-fan van het eerste uur. Door Katja’s sterke en stralende persoonlijkheid en vrouwelijke, kleurrijke stijl is de samenwerking een ‘natural fit’. Daarom hebben we samen met Katja opnieuw vol energie en ideeën een sprankelende collectie gemaakt voor Spring Summer 2020.

Levi Strauss is de uitvinder van de spijkerbroek en helemaal terug van weggeweest. Zowel voor dames als voor heren komen de mooiste jeans weer van Levi’s. Een perfecte pasvorm, fantastische kwaliteiten en natuurlijk de enige echte achterzakken. De t-shirts met print zijn zo ongeveer het uniform voor elk festival. Bij G5 zijn we enorm enthousiast over de “come back”van Levi’s. Jarenlang waren we een officiele “Levi’s Corner”. Nu is het iconische merk weer helemaal terug bij ons.

Lees ook ons verhaal over de geschiedenis van de spijkerboek

Here is the NA-KD truth…….NA-KD is een van Europa’s snelst groeiende modemerken. Elke maand breekt NA-KD nieuwe records en is inmiddels een van de leidende “Global Brands” in de mode. Miljoenen volgers op Instagram en de lieveling van de bekendste “influencers”. Wij bij G5 zijn heel erg trots dat we NA-KD als nieuw merk in de winkel hebben. Een uniek merk dat vernieuwing helemaal bovenaan heeft staan. Voor de echte “fashionistas” is NA-KD vooral bekend van hun webwinkel. Voor de leukste winkels van Nederland worden er speciale programma’s ontworpen, waarvan de items niet online te koop zijn.

Shop at your local store! Nothing Beats the Real Thing.  

 

Colorful Standard houdt van kleur en simplicity. T-shirts en sweats, gemaakt in Portugal van 100% organische katoen. Geen modegrillen maar een standaard “garment dyed” artikel. Gemaakt door mensen die behandeld worden als mensen. Dat betekent eerlijke lonen en geen discriminatie. De artikelen zijn al gewassen zodat ze niet meer krimpen en een stoerder uiterlijk hebben. Bovendien wordt 5% van de winst geschonken aan een voetbalclub in Congo: FC Masi Manimba. Als je ook maar iets geeft om deze planeet, dan heb je tenminste één artikel van Colorful Standard in je kast hangen.

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!