WIJ ZIJN G5

Ik ben Harriët, 28 jaar, getrouwd en mama van Lilly & Jake. Ik ben in 2006 bij G5 begonnen als weekendhulp, na mijn opleiding blijven hangen als fulltimer en sinds 2011 bedrijfsleidster van de leukste winkel van Putten. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen het verkopen en styling in de winkel, het inkopen van de collecties en het werk achter de schermen. De leukste merken van G5 vind ik Maison Scotch en Supertrash, vooral omdat ik bij beide merken zowel terecht kan voor een goede jeans met een gaaf t-shirt als een mooi jurkje.

Mijn naam is Corrie. Ik ben 41 jaar, getrouwd en trots op onze 2 dochters. Sinds 1 maart 2018 ben ik de gelukkige die het team van G5 mag versterken. Je vindt mij ongeveer 4 dagen per week in de winkel. Dankzij mijn lieve collega’s en de leuke klanten vliegen de dagen voorbij. Het fijnste is als klanten tevreden de deur uitgaan. De Kleding die ik zelf het liefst draag is van Catwalk Junkie, Superdry en Only. Gecombineerd met een goede jeans als basis natuurlijk. Ik zie jullie graag in onze gezellige winkel.

Hoi! Ik ben Majella, 22 jaar oud. Ik heb het erg naar mijn zin bij G5, want dankzij mijn leuke collega’s is de sfeer altijd goed. Vaak draag ik een leuke jeans met een sweater of t-shirt erop. Maar ook een leuk jurkje heb ik in de kast hangen. Stoer en vrouwelijk, zo kun je mij het beste omschrijven. Het fijnste vind ik dat de klanten tevreden en blij met hun aankoop zijn. In het weekend ga ik graag met vriend, vrienden en familie leuke dingen doen, zoals een terrasje pakken. Ik zie jullie snel bij G5

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Paulette. Ik werk inmiddels met veel plezier al 4 jaar bij G5 als weekendkracht. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding ‘Kleur en Interieur vormgever’ op het Cibap in Zwolle. Naast mijn werk en studie houd ik er van om te sporten,  woonbladen te bekijken en met vriendinnen af te spreken. Het liefst loop ik in blouse met een pantalon; chique en zit heerlijk! Mijn favoriete merk is Maison Scotch, omdat hier altijd leuke details in verwerkt zitten. Ik zou zeggen, ga los deze winter en tot ziens bij G5 Jeans.

Hi, ik ben Natalie en ik werk sinds het voorjaar bij G5. Elke zaterdag sta ik met plezier in de winkel. Als 18 jarige parttimer, zit ik fulltime in Zwolle op school. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken. Wat ik het leukste aan G5 vind? Mijn collega’s. We zijn een klein team en daardoor leer je elkaar goed kennen. Het leukste merk bij G5 vind ik toch Supertrash. Ik zou er mijn kledingkast mee vol kunnen hangen.

Ik ben Susan, 48 jaar,getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik ben sinds eind augustus 2018 werkzaam bij G5. Ik werk al heel wat jaren met veel plezier in de detailhandel. Het leukste vind ik het contact met klanten. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om de mooie merken te verkopen die we bij G5 hebben. Met het gezellige team staan wij graag klaar om u te helpen aan een nieuwe outfit.

Ik ben Ben. In 1978 ben ik gestart met G5, toen nog met kinderkleding en jeans. De kindjes zijn volwassen geworden en inmiddels is G5 een toonaangevende winkel voor iedereen die zich jong voelt, met topmerken en altijd weer nieuwe artikelen. Op dit moment bemoei ik me alleen maar op de achtergrond met G5 en vang ik de spinnen voor de dames. Het mooiste merk vind ik nog steeds G-Star, oude liefde roest nooit.

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

WINTERSALE

SALE Laatst kwam er een klant binnen die vroeg of er nog maar één winkelketen in Nederland was....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!