WIJ ZIJN G5

Hoi! Mijn naam is Caroliene. Sinds maart 2019 ben ik weer terug bij G5. Het leukste aan mijn werk vind ik de nieuwe mode presenteren in de winkel. Natuurlijk vind ik het ook leuk om onze klanten zo goed mogelijk op een gezellige en ontspannen manier te adviseren. Ik heb heerlijke, vrolijke en positieve collega’s. Wij werken ontzettend fijn samen. Graag zie ik jullie snel in onze hippe winkel. Mijn collega’s en ik willen graag ons enthousiasme over onze mooie collectie met jullie delen.

Ik ben Harriët en mama van Charly & Lilly & Jake. Ik ben in 2006 bij G5 begonnen als weekendhulp, na mijn opleiding blijven hangen als fulltimer en sinds 2011 inkoopster van de gezelligste winkel van Putten. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen het verkopen en styling in de winkel, het inkopen van de collecties en het werk achter de schermen. De leukste merken van G5 vind ik Maison Scotch en Harper and Yve, vooral omdat ik bij beide merken zowel terecht kan voor een goede jeans met een gaaf t-shirt als een mooi jurkje.

Mijn naam is Corrie en trots op onze 2 dochters. Sinds 1 maart 2018 ben ik de gelukkige die het team van G5 mag versterken. Je vindt mij ongeveer 4 dagen per week in de winkel. Dankzij mijn lieve collega’s en de leuke klanten vliegen de dagen voorbij. Het fijnste is als klanten tevreden de deur uitgaan. De Kleding die ik zelf het liefst draag is van Catwalk Junkie, Superdry en Only. Gecombineerd met een goede jeans als basis natuurlijk. Ik zie jullie graag in onze gezellige winkel.

Hi, ik ben Natalie. Elke zaterdag sta ik met plezier in de winkel. Als parttimer, zit ik fulltime in Zwolle op school. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken. Wat ik het leukste aan G5 vind? Mijn collega’s. We zijn een klein team en daardoor leer je elkaar goed kennen. Het leukste merk bij G5 vind ik toch Catwalk Junky. Ik zou er mijn kledingkast mee vol kunnen hangen.

Hoi ik ben Renee. Ik ben helemaal gek van mode en naast mijn werk bij G5, volg ik een opleiding bij Landstede in Zwolle. Het leukst vind ik de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Altijd komen er weer nieuwe items binnen en ben ik druk met prijzen en de winkel mooi maken. Het leukste merk vind ik Only, ze hebben altijd de laatste mode voor een mooi prijsje.

Hey, ik ben Jasmijn en ik werk sinds december 2019 als trotse parttimer bij G5. Naast mijn baantje studeer ik aan de Hogeschool Saxion om Deventer. Wat ik het leukste aan mijn baan bij G5 vind? Dat is als klanten met hun gloednieuwe outfit tevreden de winkel verlaten. Ook heb ik hele gezellige collega’s. Onze winkel hangt vol met geweldige merken, komen jullie gauw een kijkje nemen?

Ik ben Ben. In 1978 ben ik gestart met G5, toen nog met kinderkleding en jeans. De kindjes zijn volwassen geworden en inmiddels is G5 een toonaangevende winkel voor iedereen die zich jong voelt, met topmerken en altijd weer nieuwe artikelen. Op dit moment bemoei ik me alleen maar op de achtergrond met G5 en vang ik de spinnen voor de dames. Het mooiste merk vind ik nog steeds G-Star, oude liefde roest nooit.

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!