WIJ ZIJN G5

Ik ben Harriët, 28 jaar, getrouwd en mama van Lilly & Jake. Ik ben in 2006 bij G5 begonnen als weekendhulp, na mijn opleiding blijven hangen als fulltimer en sinds 2011 inkoopster van de leukste winkel van Putten. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen het verkopen en styling in de winkel, het inkopen van de collecties en het werk achter de schermen. De leukste merken van G5 vind ik Maison Scotch en Supertrash, vooral omdat ik bij beide merken zowel terecht kan voor een goede jeans met een gaaf t-shirt als een mooi jurkje.

Mijn naam is Corrie. Ik ben 41 jaar, getrouwd en trots op onze 2 dochters. Sinds 1 maart 2018 ben ik de gelukkige die het team van G5 mag versterken. Je vindt mij ongeveer 4 dagen per week in de winkel. Dankzij mijn lieve collega’s en de leuke klanten vliegen de dagen voorbij. Het fijnste is als klanten tevreden de deur uitgaan. De Kleding die ik zelf het liefst draag is van Catwalk Junkie, Superdry en Only. Gecombineerd met een goede jeans als basis natuurlijk. Ik zie jullie graag in onze gezellige winkel.

Hoi! Ik ben Majella, 22 jaar oud. Ik heb het erg naar mijn zin bij G5, want dankzij mijn leuke collega’s is de sfeer altijd goed. Vaak draag ik een leuke jeans met een sweater of t-shirt erop. Maar ook een leuk jurkje heb ik in de kast hangen. Stoer en vrouwelijk, zo kun je mij het beste omschrijven. Het fijnste vind ik dat de klanten tevreden en blij met hun aankoop zijn. In het weekend ga ik graag met vriend, vrienden en familie leuke dingen doen, zoals een terrasje pakken. Ik zie jullie snel bij G5

Hi, ik ben Natalie en ik werk sinds het voorjaar bij G5. Elke zaterdag sta ik met plezier in de winkel. Als 18 jarige parttimer, zit ik fulltime in Zwolle op school. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken. Wat ik het leukste aan G5 vind? Mijn collega’s. We zijn een klein team en daardoor leer je elkaar goed kennen. Het leukste merk bij G5 vind ik toch Supertrash. Ik zou er mijn kledingkast mee vol kunnen hangen.

Ik ben Jasmijn en ik werk in de weekends bij G5

Ik ben Ben. In 1978 ben ik gestart met G5, toen nog met kinderkleding en jeans. De kindjes zijn volwassen geworden en inmiddels is G5 een toonaangevende winkel voor iedereen die zich jong voelt, met topmerken en altijd weer nieuwe artikelen. Op dit moment bemoei ik me alleen maar op de achtergrond met G5 en vang ik de spinnen voor de dames. Het mooiste merk vind ik nog steeds Levi’s, oude liefde roest nooit.

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in!