Een nieuwe winkel

Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het allemaal klaar. It’s an all new G5. We wilden een winkel waar we ons prettig in voelden. Als je binnenkomt moet je het gevoel krijgen welkom te zijn. Het moet aanvoelen als een warme jas, of misschien wel als een mooie zonnige dag. Wij vinden dat het gelukt is, elke dag is het weer een feest om in de winkel te staan.

Recycling!

De jeanskast is een oude stoffenkast van misschien wel 100 jaar oud. Het is niet meer van deze tijd om alles maar weg te gooien en daarom hebben we veel materialen hergebruikt. Het belangrijkste voorbeeld is een oude stoffenkast van Van Ganswijk Mode. Die stond al 40 jaar in het magazijn rommel te verzamelen en dat nadat hij wel 60 jaar in gebruik geweest was voor rollen stof. Ja vroeger verkochten kledingwinkels ook stoffen waarvan kledingstukken werden gemaakt.

Onze architect zag de kast staan en zei direct: “die moet de winkel weer in”. En zo geschiedde en is het de “eyecatcher” van de jeansafdeling.

Wij zijn zo trots op de damesafdeling

“Colour is a power which directly influences the soul (Wassily Kandinsky).

We hebben het dus niet zelf bedacht, maar kleurrijk is het wel geworden. Kleur geeft sfeer en maakt je vrolijk. Wij vonden het zo belangrijk dat het nieuwe G5 geen saaie winkel met saaie rekjes zou worden. NomNom, ons architectenbureau heeft zich helemaal uit kunnen leven in het kleurgebruik. En hoe mooi is het geworden! Je hebt direct een lentegevoel als je bij al die nieuwe mode kijkt. Kom ook naar onze winkel en laat je beïnvloeden door al die “Kleurkracht”.