VAN GANSWIJK HERENMODE

Bij van Ganswijk Herenmode kunt u slagen voor elk kleedmoment. Een jeans voor de vrije tijd, een casual shirt met katoenen broek voor een gezellig etentje. Als het echt netjes moet hebben wij een mooie collectie kostuums en colberts. Van Ganswijk Herenmode is gevestigd in het centrum van Putten, de parel van de Veluwe. U kunt het bezoek aan onze winkel perfect combineren met een fietstocht of een wandeling in het mooiste natuurgebied van Nederland. De VVV heeft altijd tips voor u en parkeren is gratis. Bij Van Ganswijk Herenmode hebben we nog tijd voor de klant en onze modeadviseurs willen u graag van dienst zijn. Van Ganswijk Herenmode heeft een uitgebreid aanbod mannenmode in het middensegment. Value for money is ons credo, gewoon goeie spullen voor een goeie prijs. Wel natuurlijk altijd naar de laatste stand van de mode.

VOORJAAR / ZOMER 2024

Frisse kleuren en mooie kwaliteiten bepalen de mode voor dit najaar. Het voorjaar van 2024 brengt veel luchtige mode. Overhemden en zelfs colberts in tricotkwaliteiten. Natuurlijk hebben we altijd de prettige katoenen truien van Fynch Hatton voor de frisse zomeravond. Strijkvrije overhemden van Olymp zijn er weer volop.  Helemaal te gek zijn de shirts van A Fish Named Fred. Mannenmode was nog nooit zo leuk! Helemaal terug op onze herenafdeling is het merk “Vanguard”.

JEANS

Van Ganswijk Herenmode heeft altijd een groot aanbod in fantastische spijkerbroeken van onder andere de merken Vanguard en Pierre Cardin. In Inchmaten van 32 t/m 40 en ook in de kortere lengtes. Een groot succes zijn de broeken van “Meyer”, echt gave herenbroeken in een onwaarschijnlijk goede pasvorm.

CASUAL

Van Ganswijk Herenmode is sterk in casual mannenmode. Leuke pullovers van Fynch Hatton en Fellows United, 5-pocket broeken van Pierre Cardin, strijkvrije shirts van Olymp. Van Vanguard heeft Van Ganswijk een uitgebreide collectie met shirts, pullovers en jacks. Helemaal terug zijn de jacks van Donders, zo goed als de naam zijn ze ook.

FORMEEL

Heeft u een verschillende maat van colbert en pantalon, geen enkel probleem. Van Ganswijk Mode is dealer van het Duitse topmerk Digel, specialist in Mix en Match. Veel mannen hebben niet dezelfde maat van broek en jasje, daarom hebben bieden wij de losse items van een kostuum apart aan. U kunt bijvoorbeeld een Colbert in maat 54 nemen en de pantalon in maat 52.

SHIRTS

Overhemden hebben we in overvloed. Het begint met de strijkvrije shirts van Olymp, de mooiste overhemden voor een redelijke prijs. De collectie 24/7 van Olymp heeft shirts in tricot met een geweldig draagcomfort en gebruiksgemak. Zulke fijne shirts heb je nog nooit gehad. Casual shirts zijn er van Fellows en Fynch Hatton. Bij Van Ganswijk Herenmode slaagt u altijd voor een overhemd.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten