GESCHIEDENIS

SINDS 1840 ACTUEEL

Al meer dan 170 jaar gevestigd in het centrum van Putten. Opgericht omstreeks 1840 door Gesina Evers in de bakkerij van haar vader. Ongeveer in 1870 komt haar neefje Anthony van Ganswijk haar helpen en neemt uiteindelijk de zaak van zijn tante over. Daarna komen de volgende generaties, achtereenvolgens Willem, Rients en Ben. Het is een traditie dat de bestuurders van Van Ganswijk Mode zich inzetten voor de gemeenschap van Putten, zo was Willem na de oorlog wethouder en locoburgemeester. Rients is voorzitter van het schoolbestuur en de kerkvoogdij geweest en Ben commandant van de Gemeente Brandweer.

Van garen en band naar de laatste mode

Begonnen met garen en band. Daarna manufacturen, stoffen enhuishoudtextiel. Ook kapok en matrassen, woning- en huishoudtextiel, zelfs vloerbedekking en een uitgebreid assortiment werkkleding. Na de oorlog komt de confectie: kant en klare kleding voor dames en heren, jongens en meisjes. Manufacturenzaak wordt modezaak. Nog steeds in het centrum van Putten, uitgegroeid tot een toonaangevende modezaak voor dames en heren, met sinds 1978 een actuele jeanszaak: G5. Het Puttens Historisch Genootschap heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de geschiedenis van Van Ganswijk Mode

Meer dan 170 jaar ervaring

Al die jaren staat bij ons een goed en eerlijk advies voorop. Continuïteit daar draait het om bij Van Ganswijk Mode. Niet alleen in de bedrijfsvoering, maar ook in de relatie met onze klanten. Het eerste is aardig gelukt en om te kijken of het tweede ook waar is nodigen wij u graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Wij zullen er alles aan doen om u professioneel en persoonlijk te adviseren.

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)