GESCHIEDENIS

SINDS 1840 ACTUEEL

Al meer dan 180 jaar gevestigd in het centrum van Putten. Opgericht omstreeks 1840 door Gesina Evers in de bakkerij van haar vader. Ongeveer in 1870 komt haar neefje Anthony van Ganswijk haar helpen en neemt uiteindelijk de zaak van zijn tante over. Daarna komen de volgende generaties, achtereenvolgens Willem, Rients en Ben. Het is een traditie dat de bestuurders van Van Ganswijk Mode zich inzetten voor de gemeenschap van Putten, zo was Willem na de oorlog wethouder en locoburgemeester. Rients is voorzitter van het schoolbestuur en de kerkvoogdij geweest en Ben commandant van de Gemeente Brandweer.

Van garen en band naar de laatste mode

Begonnen met garen en band. Daarna manufacturen, stoffen enhuishoudtextiel. Ook kapok en matrassen, woning- en huishoudtextiel, zelfs vloerbedekking en een uitgebreid assortiment werkkleding. Na de oorlog komt de confectie: kant en klare kleding voor dames en heren, jongens en meisjes. Manufacturenzaak wordt modezaak. Nog steeds in het centrum van Putten, uitgegroeid tot een toonaangevende modezaak voor dames en heren, met sinds 1978 een actuele jeanszaak: G5. Het Puttens Historisch Genootschap heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de geschiedenis van Van Ganswijk Mode

Meer dan 180 jaar ervaring

Al die jaren staat bij ons een goed en eerlijk advies voorop. Continuïteit daar draait het om bij Van Ganswijk Mode. Niet alleen in de bedrijfsvoering, maar ook in de relatie met onze klanten. Het eerste is aardig gelukt en om te kijken of het tweede ook waar is nodigen wij u graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Wij zullen er alles aan doen om u professioneel en persoonlijk te adviseren.

Veranderingen

In 2024 gaat er veel veranderen bij Van Ganswijk Mode. G5 wordt een aparte winkel, Harriët de Boer die al 18 jaar bij ons werkt gaat G5 overnemen. Van Ganswijk Dames- & Herenmode is overgenomen door Jan Willem en Judy van Grootheest, zij hebben al een aantal modewinkels. Het is voor het eerst in heel veel jaren, dat er niemand uit de familie van Ganswijk meer betrokken is bij het bedrijf. Sommige dingen veranderen echter nooit: Al sinds 1840 staan aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel van Van Ganswijk Mode. Met de komst van Jan Willem en Judy zal dat gewoon zo blijven.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten