DAMESMODE

VAN GANSWIJK DAMESMODE

Voor elk kleedmoment heeft Van Ganswijk Damesmode een oplossing. Moet u netjes gekleed naar een formele gelegenheid of casual naar een feestje? Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u zeker. U slaagt voor een formeel setje, een leuke rok gecombineerd met vest of jasje, maar ook voor een jeans of een sportieve pantalon. Dameskleding voor de bruidsmoeder en -oma, kortom, voor iedere situatie of gelegenheid hebt u bij ons volop keus. Kom naar Putten en laat u adviseren door onze modeadviseurs. De koffie staat altijd klaar. Van Ganswijk Damesmode, al jaren een begrip in Midden Nederland.

DAMESMODE NAJAAR/ WINTER 2018

Het wordt weer winter in de winkel! Na alle zomerse kleuren is het nu najaar bij Van Ganswijk Damesmode. Warme kleuren en mooie materialen. Je krijgt helemaal zin in het najaar. Combineren was nog nooit zo leuk.

JEANS EN PANTALONS VOOR DAMES

Van Ganswijk Damesmode is specialist in pantalons en broeken. We hebben een modieus aanbod en een klassiek aanbod. Voor de perfecte pasvorm kunt u de collectie van Pierre Cardin kiezen. Van Zerres hebben we vrijwel alle bekende modellen op voorraad en als de juiste (lengte)maat er niet is kunnen we die meestal heel gemakkelijk nabestellen.

CASUAL DAMESKLEDING

Romantische dameskleding van Another Woman, aparte en stoere items van Sandwich. Dreamstar is een heel leuk en betaalbaar casualmerk. Micha en Esprit vormen de basics, net als Sommermann. Verder willen we ERFO, Betty Barclay en Via Appia niet vergeten te noemen.

KLASSIEK OF GEKLEED

Zoekt u een meer klassieke of geklede set dan bieden wij u Sommermann en Lebek aan. Roberto Sarto kunt u hierbij heel goed combineren.

JASSEN VOOR DAMES

De grote collectie damesjassen is bij ons een bekend gegeven . Ook hierin van sportief en jong bij Reset naar iets gekleder in Milo, tot klassiek bij Lebek, Isabell en Frandsen. Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u altijd voor een jas of een jack.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)