VAN GANSWIJK DAMESMODE

Voor elk kleedmoment heeft Van Ganswijk Damesmode een oplossing. Moet u netjes gekleed naar een formele gelegenheid of casual naar een feestje? Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u zeker. U kunt kiezen voor een formeel setje, een leuke rok gecombineerd met vest of jasje, maar ook voor een jeans of een sportieve pantalon. Dameskleding voor de bruidsmoeder en -oma, kortom, voor iedere situatie of gelegenheid hebt u bij ons volop keus. Kom naar het “Modedorp Putten” en laat u adviseren door onze modeadviseurs. De koffie staat altijd klaar. Van Ganswijk Damesmode, al jaren een begrip in Midden Nederland.

NAJAAR / WINTER 2021

Het wordt weer herfst in de winkel! Na alle zomerse kleuren is het nu najaar bij Van Ganswijk Damesmode. Warme kleuren en luxe materialen. Je krijgt bijna zin in de winter. Verwen jezelf met een nieuwe outfit. Thuiswerken wordt zoveel leuker als je er goed uitziet. Die joggingbroek kan echt niet meer.

JEANS EN PANTALONS VOOR DAMES

Van Ganswijk Damesmode is specialist in pantalons en broeken. We hebben een modieus- en een klassiek aanbod. Van Zerres hebben we vrijwel alle bekende modellen op voorraad en als de juiste (lengte)maat er niet is kunnen we die meestal heel gemakkelijk nabestellen.

CASUAL DAMESKLEDING

Romantische dameskleding van Another Woman, aparte en stoere items van Sandwich. Dreamstar is een heel leuk en betaalbaar casualmerk. Micha en Esprit vormen de basics, net als Sommermann. Verder willen we ERFO, Betty Barclay en Reset niet vergeten te noemen.

KLASSIEK OF GEKLEED

Zoekt u een meer klassieke of geklede set dan bieden wij u Sommermann en Lebek aan. Roberto Sarto kunt u hierbij heel goed combineren.

JASSEN VOOR DAMES

De grote collectie damesjassen is bij ons een bekend gegeven. Ook hierin van sportief en jong bij Reset naar iets gekleder in Milo, tot klassiek bij Lebek en Frandsen. Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u altijd voor een jas of een jack.

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

Modedag herfst 2021

We waren zo blij De "Mode & Trenddag" is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben...

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)