VAN GANSWIJK DAMESMODE

Voor elk kleedmoment heeft Van Ganswijk Damesmode een oplossing. Moet u netjes gekleed naar een formele gelegenheid of casual naar een feestje? Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u zeker. U kunt kiezen voor een formeel setje, een leuke rok gecombineerd met vest of jasje, maar ook voor een jeans of een sportieve pantalon. Dameskleding voor de bruidsmoeder en -oma, kortom, voor iedere situatie of gelegenheid hebt u bij ons volop keus. Kom naar het “Modedorp Putten” en laat u adviseren door onze modeadviseurs. De koffie staat altijd klaar. Van Ganswijk Damesmode, al jaren een begrip in Midden Nederland.

VOORJAAR / ZOMER 2024

Het wordt weer zomer in de winkel! Na alle warme kleuren is het nu voorjaar bij Van Ganswijk Damesmode. frisse kleuren en luchtige materialen. Je krijgt zin in de zomer. Haal het voorjaar in huis en verwen jezelf met een nieuwe outfit. 

JEANS EN PANTALONS VOOR DAMES

Van Ganswijk Damesmode is specialist in pantalons en broeken. We hebben een modieus- en een klassiek aanbod. Nieuwe merken zijn Rafaela by Brax en Gafair. Ons broeken aanbod is nog breder geworden.

CASUAL DAMESKLEDING

Wij hebben een grote collectie van Another Woman. Het merk: Dreamstar is heel leuk en betaalbaar. Micha en Esprit vormen de basics, net als Sommermann. Verder willen we ERFO, Betty Barclay en Reset niet vergeten te noemen.

KLASSIEK OF GEKLEED

Het maakt niet uit. Zoekt u een meer klassieke of geklede set dan hebben wij ook voldoende aanbod. De merken Sommermann en Lebek zijn heel geschikt voor een formele look. Roberto Sarto kunt u bij deze merken heel goed combineren.

JASSEN EN JACKS VOOR DAMES

De grote collectie damesjacks is bij ons een bekend gegeven. Jassen zijn er in veel modellen met verschillende gebruiksmogelijkheden Ook hierin van sportief en jong bij Reset naar iets gekleder in Milo, tot klassiek bij Lebek en Frandsen. Bij Van Ganswijk Damesmode slaagt u altijd voor een jas of een jack.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten