OPENING NAJAARSSEIZOEN

10 september starten we in Putten het nieuwe seizoen. Er is al veel herfstkleding binnen en het is beslist de moeite waard om de nieuwe collectie te komen bekijken. Graag willen we onze waardering laten blijken voor het feit dat jullie de echte winkels weer gevonden hebben. Bij je aankoop krijg je een lekkere fles wijn, speciaal geïmporteerd uit Frankrijk door onze collega van de “Modestal 2.0”. Er gaat niets boven een echte winkel: Passen, de stof voelen, persoonlijk advies en nog een fles wijn toe. Dat kan alleen in Putten Modedorp.   

PUTTEN MODEDORP

Putten is het “modecentrum” van Midden Nederland met veel mooie zelfstandige winkels. Eigenlijk vind je nergens zo’n gevarieerd aanbod. Elk segment is vertegenwoordigd en je kunt altijd wel een winkel vinden die bij je past. Service en klantvriendelijkheid staan voorop en niet onbelangrijk: parkeren is gratis.

Helaas zijn er op dit moment geen evenementen. Corona gooit roet in het eten.  Ooit komt de tijd weer terug van sprankelende modeshows. Wanneer weten we niet, maar zeker is het! Om toch de nieuwe collectie te showen hebben we op 25 september een live photoshoot met onze bekende modellen. Van alle coronaperikelen wordt de mode echt niet minder mooi van en ons advies zal er niet anders van worden. Trakteer jezelf op een nieuwe najaarsoutfit en neem een voorschot op de tijd dat we weer gewoon alles mogen doen.

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)