TRENDWEEK

Dit jaar geen “Mode- & Trenddag”, Corona gooit roet in het eten. Het is onmogelijk om binnen de regels een goede modeshow te organiseren. Om de drukte te spreiden organiseren we in Putten nu iets nieuws: De Trendweek. Een hele week lang presenteren de winkels op allerlei wijze hun nieuwe collectie. Van 28 september t/m 3 oktober is Putten het leukste winkeldorp van Nederland

Bij van Ganswijk Mode en G5 hebben we de hele week het grootste “Krasbord” van de wereld (denken we). Kopende klanten kunnen krassen voor mooie waardebonnen. U heeft in ieder geval altijd prijs! Op zaterdag doen we in plaats van onze modeshow, een live photoshoot. In en om de winkel maken we foto’s van onze vaste modellen. Graag willen we onze collectie laten zien terwijl ze gedragen wordt door echte mensen. Kleding is gedragen zoveel mooier dan op de hanger. We gebruiken de foto’s altijd op social media en onze site.

Op gepaste afstand kunt u dan even meekijken met de fotograaf en krijgt u toch een indruk van de najaarsmode. Wij zijn heel erg enthousiast en we hopen dat u dat ook wordt.

PUTTEN MODEDORP

Putten is het “modecentrum” van Midden Nederland met veel mooie zelfstandige winkels. Eigenlijk vind je nergens zo’n gevarieerd aanbod. Elk segment is vertegenwoordigd en je kunt altijd wel een winkel vinden die bij je past. Service en klantvriendelijkheid staan voorop en niet onbelangrijk: parkeren is gratis.

 

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)