Mode- & Trenddag 2019

De “Mode- & Trenddag” is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Putten. Alle winkels zetten hun beste beentje voor om de nieuwe collecties te presenteren. Vooral voor de modewinkels is het een belangrijke dag. De nieuwe najaarsmode is weer binnen en die willen we graag showen op de catwalk. Putten is het “modecentrum” van Midden Nederland met veel mooie zelfstandige winkels. Eigenlijk vind je nergens zo’n gevarieerd aanbod. Elk segment is vertegenwoordigd en je kunt altijd wel een winkel vinden die bij je past. Service en klantvriendelijkheid staan voorop en niet onbelangrijk: parkeren is gratis.

G5 Jeans & Fashion is dit voorjaar helemaal vernieuwd. Het nieuwe interieur heeft veel positieve reacties gekregen. Klanten zeggen dat ze er vrolijk van worden en daar worden wij bij G5 dan weer blij van. We zijn ook helemaal verliefd op de nieuwe herfstcollectie. Volgens ons was de mode nog nooit zo mooi en graag showen we onze nieuwe merken, zoals Pom Amsterdam en Colorfull Standard, live on stage.   

Van Ganswijk Dames- & Herenmode doet ook al jarenlang mee met de “Modedag”. In samenwerking met “Core-Events” organiseren we weer een professionele modeshow op het pleintje voor de winkel. Onze modellen vinden het heel leuk om in Putten te lopen, want het is altijd erg gezellig.  De show is gratis en voor iedereen toegankelijk, lager kan de drempel niet zijn. Van Ganswijk mode probeert een breed beeld van de collectie te laten zien, zodat u een goede indruk van de najaarsmode krijgt. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, de mode wordt zoveel toegankelijker als je ziet hoe alles op de catwalk wordt gepresenteerd.

Het is toch een feestje voor ons en daarom zijn er voor iedere kopende klant leuke attenties. Om het nog leuker te maken hebben we ook een foodtruck geregeld. Het is dus zeker de moeite waard om 14 september eens in Putten te komen kijken. De shows van G5 en Van Ganswijk Mode zijn op het pleintje voor de winkel bij de authentieke dorpspomp.  

The Vanguard Roadshow komt ook weer. Leuke acties en een nieuwe custom motorfiets, inmiddels een bekend concept. Vanguard is een authentiek lifestyle label voor moderne mannen. Vanguard trekt al jaren op met Moto Guzzi, waarbij het Italiaanse design  en het Amerikaanse vrijheidsgevoel als inspiratiebron dient. Natuurlijk is Jeff, de vaste adviseur van Vanguard er ook weer om je wegwijs te maken in de nieuwe collectie.

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)