DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN

De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe najaarsmode. De kleuren zijn mooier dan ooit en de modellen lopen uiteen van super vrouwelijk tot super stoer. Wij zijn altijd enthousiast als de nieuwe collecties binnen komen, maar nu hebben we het idee dat de mode nog nooit zo mooi is geweest. Op 14 september was de aftrap van het nieuwe seizoen. De “Mode- & Trenddag” was een zonovergoten modefeest.

ALLEMAAL SHOW

Wat zagen ze er allemaal weer mooi uit. Onze shows worden georganiseerd door Core- Events, onder leiding van Jacco Zijp. Het plezier straalde er weer vanaf, mooi weer, mooie mensen en mooie mode het kon niet op. Van Ganswijk Dames- & Herenmode showde highlights van de merken Sandwich, Betty Barclay en Vanguard. Bij G5 Jeans waren er veel stoere stijlen te zien van Levi’s en natuurlijk de elegante kleurrijke mode van Pom Amsterdam.

HET WAS WEER EEN FEESTJE

Graag delen we ons enthousiasme met onze klanten en doen we altijd iets extra’s. We hebben leuke attenties in de winkel en onze gasten konden koffie drinken op het terras van de Heerdt. Klapstuk was “Het Kroketloket”, een fantastische foodtruck met zelfgemaakte culinaire kroketten. Zo onweerstaanbaar, dat zelfs onze modellen het niet konden laten om ook een kroketje te eten.

PUTTEN MODEDORP

Natuurlijk waren het niet alleen Van Ganswijk Mode en G5 jeans, die hun beste beentje voorzetten. Putten is het “Modedorp” van Nederland. Nergens vind je zulke mooie modewinkels. Allemaal zelfstandige ondernemers die hun uiterste best doen om hun klanten zo goed mogelijk te adviseren. Allemaal in hun eigen stijl en op hun geheel eigen manier. Het moet wel heel erg gek gaan als je niet slaagt in Putten. Elk merk en elk segment is vertegenwoordigd. Samen staan we sterk denken we hier!