Trendzz 6 april 2019

Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer tijd voor de voorjaarsmodeshow “Trendzz”. Dit jaar was het niet alleen de nieuwste mode die geshowd werd, maar alles wat de winkels te bieden hadden, van hondenriemen tot parfum. De Kerkstraat was omgetoverd in een catwalk, “the street is a stage” zullen we maar zeggen. Een lange rode loper slingerde door de hele straat en vrijwel alle winkels showden hun nieuwe producten. Het was een drukte van belang, want het publiek was massaal op het evenement afgekomen. Volop gezelligheid en je kwam ogen te kort om alles te bekijken.     

G5 Jeans

Natuurlijk was G5 Jeans & Casual ook weer van de partij. Een hele nieuwe winkel schept verplichtingen en onze modellen zagen er weer fantastisch uit. Dat model zijn hard werken is werd weer bewezen, want ‘s morgens was het ijskoud buiten. Als je dan van die leuke zomerjurkjes moet showen is er wel een beetje doorzettingsvermogen gevraagd. Gelukkig kan onze fotograaf Erik Rudofs heel goed fotoshoppen, kippenvel zul je op de foto’s niet zien. Aan de kleding is overigens niets gefotoshopt: Die is echt zo mooi!

Van Ganswijk Dames- & Herenmode

Het is kleur, kleur en nog eens kleur wat de klok slaat in de mode. Niet alleen in de damesmode, maar ook voor de heren hebben we hele verrassende combinaties. Colberts in gave zomerkleuren, al dan niet met een bijpassend vestje, gecombineerd met een shirt in een uitbundige print. Saaie herenmode bestaat niet meer.  Voor de dames heel veel geel en rood, dat uitstekend bleek te matchen met een oud olievat van “Shell”, dat al jaren als decoratie in de winkel staat. Dat twee dames op een oliedrum zo’n mooi plaatje op kunnen leveren, hadden we ook niet verwacht.

Samenwerking

In Putten doen we dingen samen. We vinden het belangrijk om een actief en bruisend centrum te hebben. Sanne van “Now” heeft het idee van een gezamenlijke catwalk bedacht.  Dat resulteert er uiteindelijk in dat op de vroege zaterdagmorgen heel veel winkeliers op hun knieën op straat zitten. Een rode loper vastspijkeren is best veel werk en aan het eind van de middag moet alles ook weer opgeruimd worden. Samen kun je veel bereiken! Ook de rol van de VVV moet vermeld worden. Zonder hun inbreng zou het allemaal niet lukken. De gemiddelde winkelier heeft meer ervaring als bezoeker, dan als organisator van evenementen. Samen werken we aan ons winkelcentrum en eigenlijk zijn we daar best trots op!

Kijk hier voor nog meer foto’s