HET WORDT VOORJAAR

 Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het voorjaar al aangebroken. Bij Van Ganswijk Mode en G5 Jeans is het al helemaal lente. De bloemen gaan bloeien en de zon schijnt volop. Het is een en al uitbundige kleurenpracht, het contrast met de ingetogen winterkleuren kan niet groter zijn. Veel geel en gave prints maken dat je vanzelf vrolijk wordt. 

DREAMSTAR

Stijlvol, jong en betaalbaar, het Nederlandse merk Dreamstar neemt een belangrijke plaats in bij Van Ganswijk Damesmode. Eigenlijk komen we altijd artikelen te kort. Uiteraard willen we niet dat iedereen met hetzelfde aanloopt en daarom houden we het toch een beetje exclusief. Dreamstar kenmerkt zich door vernieuwing en vertaling van het gangbare modebeeld en is bovendien altijd sympathiek geprijsd.

POM AMSTERDAM

Bij G5 zijn we er helemaal weg van: POM Amsterdam. Liesbeth en Violet de drijvende krachten achter het merk POM, maken unieke sjaals en prachtige kleding. Alle ontwerpen zijn met de hand geschilderd, nergens vind je zo’n kleurrijk verhaal. De toverwoorden zijn elegant en vrouwelijk. Wij zijn zo blij met POM, zulke mooie kleuren en zoveel gevoel voor stijl zie je zelden.

HERENMODE 2020

Als je dacht dat er in de herenmode weinig vernieuwing zit, dan heb je het mis. Ook bij de mannen is het kleur en nog eens kleur. Gele of oranje pullovers met casual shirts in te gekke dessins, je hoeft niet meer saai over straat. Nieuw zijn de “Smart Business” overhemden van Olymp. Shirts in een mooie katoenen kwaliteit met een slanke pasvorm. Net even jonger en sportiever dan de standaard dress hemden.