HELEMAAL NIEUW

G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten. Begonnen met kinderkleding en de spijkerbroeken van Levi’s en Wrangler. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modezaak voor iedereen. Natuurlijk hebben we altijd het interieur vernieuwd en aangepast aan de eisen des tijds. Op dit moment vinden we dat we weer toe zijn aan een “Total Make-over”.

HET PLAN

We zijn er maar eens mee begonnen om heel veel plaatjes te verzamelen van dingen die we mooi vonden. Of misschien wel heel lelijk, maar we moesten er in ieder geval een bijzonder gevoel bij hebben. Daar hebben we een groot “moodboard” van gemaakt, zodat er een bepaald sfeerbeeld naar voren kwam . Ook hebben we duidelijk opgeschreven hoe G5 in elkaar zit. Het moet een unieke belevenis zijn om bij G5 te winkelen, sprankelend, kleurrijk, verrassend en gezellig. Saaie winkels en duffe webshops zijn er genoeg

 

INSPIRATIE

We hebben ons laten inspireren door de jaren zestig, muziek en Americana. Het gerenommeerde ontwerpbureau NomNom heeft onze ideeën vertaald naar een interieur. Het wordt lekker kleurrijk en eclectisch met veel persoonlijke accenten. Wij zijn wild enthousiast en weten zeker dat u dat ook gaan worden. Leuk om te vertellen is, dat we een oude stoffenkast van bijna 100 jaar oud van zolder hebben gehaald, die krijgt een nieuw leven als “jeanskast”.

NIEUWE MERKEN

Ooit was G5 een “Levi’s Corner” en het iconische jeansmerk komt weer helemaal terug. We hadden de vintage bordjes uit de zeventiger jaren nog, dus die kunnen zo weer de winkel in. Voor dames hebben we de nieuwe hype: NA-KD, helemaal hip en happening op de Social Media. Ook komt binnenkort het Deense merk “Denim Hunter” naar Putten.

DE DATA

Vrijdag 23 november starten we met de VERBOUWINGSOPRUIMING. Alles moet weg en op de hele najaarscollectie krijgt u een korting van 30%. De kortingen lopen steeds op en eind januari sluiten we af met een “Garagesale”, maar wacht niet te lang want “Op is Op”.   De hele maand februari zijn we gesloten en de opening is op 1 maart 2019.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten