HELEMAAL NIEUW

G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten. Begonnen met kinderkleding en de spijkerbroeken van Levi’s en Wrangler. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modezaak voor iedereen. Natuurlijk hebben we altijd het interieur vernieuwd en aangepast aan de eisen des tijds. Op dit moment vinden we dat we weer toe zijn aan een “Total Make-over”.

HET PLAN

We zijn er maar eens mee begonnen om heel veel plaatjes te verzamelen van dingen die we mooi vonden. Of misschien wel heel lelijk, maar we moesten er in ieder geval een bijzonder gevoel bij hebben. Daar hebben we een groot “moodboard” van gemaakt, zodat er een bepaald sfeerbeeld naar voren kwam . Ook hebben we duidelijk opgeschreven hoe G5 in elkaar zit. Het moet een unieke belevenis zijn om bij G5 te winkelen, sprankelend, kleurrijk, verrassend en gezellig. Saaie winkels en duffe webshops zijn er genoeg

 

INSPIRATIE

We hebben ons laten inspireren door de jaren zestig, muziek en Americana. Het gerenommeerde ontwerpbureau NomNom heeft onze ideeën vertaald naar een interieur. Het wordt lekker kleurrijk en eclectisch met veel persoonlijke accenten. Wij zijn wild enthousiast en weten zeker dat u dat ook gaan worden. Leuk om te vertellen is, dat we een oude stoffenkast van bijna 100 jaar oud van zolder hebben gehaald, die krijgt een nieuw leven als “jeanskast”.

NIEUWE MERKEN

Ooit was G5 een “Levi’s Corner” en het iconische jeansmerk komt weer helemaal terug. We hadden de vintage bordjes uit de zeventiger jaren nog, dus die kunnen zo weer de winkel in. Voor dames hebben we de nieuwe hype: NA-KD, helemaal hip en happening op de Social Media. Ook komt binnenkort het Deense merk “Denim Hunter” naar Putten.

DE DATA

Vrijdag 23 november starten we met de VERBOUWINGSOPRUIMING. Alles moet weg en op de hele najaarscollectie krijgt u een korting van 30%. De kortingen lopen steeds op en eind januari sluiten we af met een “Garagesale”, maar wacht niet te lang want “Op is Op”.   De hele maand februari zijn we gesloten en de opening is op 1 maart 2019.

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

WINTERFEEST 14-12-2019

EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)