EEN NIEUW SEIZOEN

Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames- & Herenafdeling en G5 gaan beide hun eigen weg. Ben van Ganswijk heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Samen met Leny heeft hij besloten om te stoppen met de winkel. Met vakantiewerk erbij heeft Ben meer dan 50 jaar in het familiebedrijf gewerkt. “Life is a short stop in the fashion industry” zeggen ze dan. Van Ganswijk Mode wordt voortgezet door Jan Willem en Judy van Grootheest. G5 wordt voortgezet door Harriët de Boer die er al 18 jaar werkt. Dat betekent voor beide zaken een nieuwe jonge leiding die met veel enthousiasme de zaken voortzet. De familie van Grootheest heeft al een aantal winkels in het gebied van de Gelderse Vallei en kent bovendien de Veluwse mentaliteit. Leny en Ben zijn dan ook heel blij met deze ontwikkeling en wensen Judy en Jan Willem en Harriët veel succes toe.

KANSEN

De overname biedt enorm veel kansen. Natuurlijk zal al het goede blijven en zul je weinig van de verandering merken. Op het gebied van de gevoerde merken zal Van Ganswijk Dames- & Herenmode een vernieuwing kennen. Het merken- en artikelenpakket zal langzaam uitgebreid worden met labels die al door de familie van Grootheest worden verkocht in hun andere winkels. Op het gebied van artikelen en soms ontbrekende maten kan er nu gekeken worden of een bepaalde maat in een andere winkel beschikbaar is. Meer merken, meer mogelijkheden en meer service! Wat wil je nog meer. 

MISSCHIEN VERANDERT ER WEL NIETS

Wat er niet verandert is onze instelling. Al sinds 1840 is Van Ganswijk Mode een vaste waarde in Putten. We zijn een van de oudste winkels van Nederland en dat is niet voor niets. Bij ons geen gebakken lucht, maar “Value for Money”. Service en eerlijk advies staan centraal. We hebben klanten uit heel Nederland die speciaal naar Putten komen om te shoppen. Bij ons vind je nog aandacht en betrokkenheid en dat gaat niet veranderen. Onze collecties daarentegen zijn elk seizoen weer gloedje nieuw.

VOORJAAR 2024

Natuurlijk is de voorjaarsmode weer kleurrijk en luchtig. De winkel is in maart helemaal nieuw. We nemen afscheid van alle zware wintermaterialen en daarvoor in de plaats komen frisse kleuren en korte mouwen. Je krijgt helemaal zin in de zomer. Mooi weer, lange dagen en buiten op een terrasje zitten begint bij Van Ganswijk Mode.

 
We zien je graag!

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten