EEN NIEUW SEIZOEN

Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is aangenaam. Wat je wel kunt merken is dat het herfst wordt, want de dagen worden korter en de avonden langer. Voor ons als modezaak gaat er een nieuwe periode in, namelijk het najaar. Niet alleen de kleuren van de bomen worden anders, ook de mode veranderd. De stoffen worden behaaglijker en de kleuren warmer. Niets is meer hetzelfde, twee keer per jaar maakt onze collectie een totale metamorfose door.

SHOW

We hebben elk jaar een soort vaste agenda. Tijdens de zomeropruiming komen de eerste nieuwe najaarsartikelen weer binnen en begin september wordt het echt winter bij ons. We trappen het seizoen af met een spetterende modeshow. Professionele modellen tonen u de nieuwe najaarsmode en het zal niet voor het eerst zijn dat ze items moeten wisselen omdat die direct verkocht worden. Niets is inspirerender dan te zien dat de nieuwe mode gedragen wordt in een ontspannen omgeving. Laagdrempeliger dan onze najaarsshow bestaat niet. Buiten op het pleintje voor de winkel, je kunt gaan en komen wanneer je wil en het is helemaal gratis.

IEDEREEN IS VERSCHILLEND

Gelukkig is er geen mens hetzelfde, mode is daarom geen eenheidsworst. Onze labels zijn onderling nogal verschillend en hebben ze bovendien nog allemaal hun eigen segmenten. “De Mode” bestaat dus niet. Niet alles is geschikt voor iedereen. Met ons aanbod kunnen we je zo persoonlijk mogelijk adviseren. Als je de paskamer uitkomt zeggen we echt niet standaard: “dat staat je goed”. Je uiterlijk, je persoonlijkheid en je smaak bepalen hoe je eruit wilt zien. Graag willen we samen zoeken naar een stijl waar jij blij van wordt.

PUNTEN SPAREN

Wij geven meer rente dan de gemiddelde bank. Voor onze vaste klanten reserveren we 5% van de aankopen voor de normale prijs om te besteden bij een volgende aankoop. Alles gaat vanzelf, als je tenminste in ons klantenbestand staat. Wij waarderen het enorm als je vaker bij ons koopt en daarom willen we dat belonen. Geen cheques die verlopen of acties die ineens beginnen of vroegtijdig weer afgelopen zijn. Nee, u spaart gewoon en het bedrag blijft voor u op naam staan. Alle reden om eens een keer vaker langs te komen. Natuurlijk is dat niet het enige, want “Putten Modedorp” heeft je veel te bieden: Unieke winkels met een prachtig aanbod, kwaliteit en aandacht. En natuurlijk, maar wel uitzonderlijk: Gratis parkeren.

 
We zien je graag.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten