IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds)

Laatst kwam er een klant binnen die vroeg of er nog maar één winkelketen in Nederland was. Het was hem opgevallen dat op alle winkels een bord “Sale” hing en hij dacht dat er een soort mode-monopolie was ontstaan. “Heten jullie tegenwoordig allemaal “Sale”? was de vraag. De kern van de opmerking was dat het altijd en overal wel ergens “Sale” is. En wat hij daar als consument dan wel van moest denken. Het is op zijn zachts gezegd niet heel erg geloofwaardig dat mode altijd in de opruiming is. We hebben “Midseason sale”, “Black Friday”, “Presale” en “Aftersales”. Kunt je het allemaal nog begrijpen? Maakt het je niet onzeker? Als je een leuke broek hebt gescoord is de kans groot dat die een week later in de “Broekenactie” hangt.

SEIZOENSOPRUIMING

Ooit heette het allemaal “seizoensopruiming” en bij Van Ganswijk Mode en G5 is dat nog steeds het model. Natuurlijk noemen ook wij het “Sale”, want Engels is de voertaal in de mode geworden. Ondanks alle ontwikkelingen op het gebied van korte termijnleveringen, zijn er nog steeds twee momenten dat de nieuwe collecties binnenkomen: De start van het voorjaar en van de herfst. Dat zijn de belangrijkste aankoopmomenten voor nieuwe kleding. Uiteraard hebben we een breed aanbod en niet veel dezelfde maten van een artikel. Anders heeft iedereen hetzelfde aan. Op enig moment wordt de keus minder en is het moeilijk om de goede maat te vinden. Korting is dan het ideale smeermiddel om toch een artikel te verkopen dat misschien niet direct de eerste keus was. Voordeel voor iedereen!

TRANSPARANTIE

Wij maken er nooit een geheim van wanneer de opruiming begint. We maken er ook geen geheim van dat de artikelen steeds goedkoper worden, maar dat de keus ook steeds minder wordt. Je kunt er voor kiezen om tot het laatste moment te wachten, maar dan is de keus echt minimaal. Wel heel goedkoop alles! De finale is altijd: “Putten Ruimt Op”, het ideale moment voor de echte koopjesjager. Je kunt alles zien in onze unieke “Sale-Kalender”

KOM GEWOON EENS KIJKEN

Wij zijn blij met iedere klant en willen in ons prijsbeleid zo transparant mogelijk zijn. Als consument beslist je zelf wanneer je iets koopt. Bij ons geen lokkertjes of kleine lettertjes. De enige voorwaarde is wel, dat je afgeprijsde artikelen niet kunt ruilen. Koop is koop in Nederland en ruilen is een gunst die wij niet verlenen in de opruiming. “Elk voordeel heeft zijn nadeel”, zullen we maar zeggen. Verder  is er geen verschil met het normale seizoen en zullen we u zo goed mogelijk adviseren.

O ja, dat “Aftersales” niets met opruiming te maken heeft, dat weten we ook.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten