NAJAAR 2022

Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren verkleuren al een beetje. Het licht wordt anders, de zomer wordt langzaam herfst. Voor ons een belangrijk moment, want de mode verandert totaal. Korte mouwen worden lange mouwen, t-shirts worden pullovers, maar het allerbelangrijkste is de verandering van de modekleuren. Niets lijkt meer op al die zomerkleurtjes, het najaar heeft zijn eigen palet. Ook dit jaar zijn de stoffen weer behaaglijk en de kleuren warm. Wij zijn heel erg enthousiast over al die nieuwe items.

ONZE MODESHOW

Graag willen we al dat moois aan onze klanten laten zien en wat is er dan mooier dan de artikelen live gedragen te zien  worden. Daarom organiseren we bij de start van het seizoen een sprankelende modeshow. Het pleintje voor de winkel was vroeger een mooie tuin, maar nu de ideale plaats voor een catwalk. Onze vaste modellen komen altijd graag om de nieuwste collecties te showen, Core-events maakt een mooi podium en verzorgt de muziek. Het voordeel van een show buiten is de laagdrempeligheid. Je kijkt zolang je wilt, je kun gaan zitten of blijven staan en je bent tot niets verplicht. Het enige is, dat onze modellen het erg leuk vinden als je voor ze klapt. Alleen als je ze er mooi uit vindt zien natuurlijk, maar daar zijn we niet zo bang voor. 

ER IS GEEN ALTERNATIEF VOOR EEN ECHTE WINKEL

Echte winkels zijn weer de winnaars! De corona- sluitingen hebben wel duidelijk gemaakt dat er geen vervanging is voor menselijk contact. Mode is wat ons betreft totaal ongeschikt om online te kopen. Wij zijn een van de oudste echte winkels van Nederland en weten hoe je moet adviseren. Bij ons kun je passen en voelen en de echte kleur bekijken. Wij hebben verstand van maten en onze vakkennis en advies kosten niets. Het enige dat je zelf moet doen is beslissen of je blij wordt van je eventuele nieuwe aankoop.

PUTTEN MODEDORP

Putten is uniek in Nederland. Op het gebied van de mode vind je alleen maar zelfstandige ondernemers die aan de top staan in hun segment. Uniek is ook dat we allemaal collegiaal samenwerken en leuke acties organiseren. Op in totaal 3500m2 vind je meer dan driehonderd merken in elke stijl. Toch blijft het kleinschalig en staat kwaliteit en aandacht voorop. De winkels zijn gemakkelijk bereikbaar en parkeren is gratis.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten