No Webshop

GEEN WEBSHOP

G5 was een van de eerste modewinkels met een webshop. Met het broekenmerk Avirex waren we marktleider in Nederland. Het was geen uitzondering dat er broeken naar Berlijn of Parijs gestuurd werden. In de pionierdagen van het WWW was alles anders, geen betalingen met Ideal, of prachtige e-mailformulieren. Nu is het helemaal geautomatiseerd en kun je betalen met Afterpay. Als het artikel toch een beetje tegenvalt stuur je het na 6 weken gewoon nog terug. En net nu alles helemaal voor elkaar is, stoppen we er mee.

WAAROM?

Juist het feit dat een artikel heel vaak tegenvalt als het uit het pakje komt, heeft ons doen inzien dat mode helemaal niet zo’n geschikt artikel is om in een webwinkel te kopen. Passen en voelen is belangrijk en dat kun je niet op een beeldscherm. Ook worden de kleuren nooit goed weergegeven. Alles wat je wil als je een nieuw kledingstuk gaat kopen kan niet in een webwinkel en daarom zijn we gestopt  met onze webshop.

NIET VAN DEZE TIJD

Het klinkt misschien wereldvreemd, maar wij vinden het niet meer van deze tijd om enorme hoeveelheden pakjes te versturen en er weer een heleboel weer terug te krijgen. Het retourpercentage van de modewebshops is eenvoudigweg het bewijs dat we dit niet meer moeten willen met z’n allen. Allemaal activiteit waar niemand wat aan heeft en bovendien slecht voor het milieu. In onze stenen winkel mogen we al geen plastic tasjes meer weggeven, hoe moeten we dan uitleggen dat er elke dag tientallen pakjes gehuld in dieseldampen heen en weer gestuurd worden.

IN EEN ECHTE WINKEL

Mode moet je zien, voelen en passen en dat kan alleen in een stenen winkel. In het echt zijn artikelen heel anders dan op een slechte foto op je beeldscherm. Bovendien kunnen we je er persoonlijk adviseren en je klankbord zijn als je voor de spiegel staat. Je hoeft geen vreemde maattabellen te bestuderen en weet direct of iets lekker zit of niet. Bovendien is er koffie. Wij zijn er van overtuigd dat een echte winkel de toekomst is. Het WWW is een mooie informatiebron, maar wat ons betreft als verkoopkanaal “niet meer van deze tijd”.

DE POST BLIJFT BESTAAN

Nu kan het zijn dat je niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen en je wilt toch nog zo’n fijne broek, die je al een keer eerder gehad hebt? Dat heet service en is iets heel anders dan maar lukraak pakketjes versturen. Mail ons je wensen en wij sturen het gevraagde artikel naar je op. We zijn na al die jaren ook heel handig geworden met douaneformulieren, dus zelfs onze Canadese klanten hoeven zich geen zorgen te maken.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten