YES!!! EEN NIEUWE SITE

Van Ganswijk Mode en G5 slaan een nieuwe weg in. Na jarenlang een succesvolle webshop te hebben gehad, gaan we daar mee stoppen. We zijn er van overtuigd dat het internet een heel krachtig medium is, maar we zijn er ook van overtuigd dat er geen alternatief is voor persoonlijk contact. Stenen winkels hebben de toekomst: Zelf passen en de stof voelen, goed advies krijgen en een professionele modeadviseur als klankbord. Daar kan echt het beste beeldscherm niet tegenop! Wij zijn daar al meer dan 170 jaar goed in en we gaan weer terug naar de basis.

DOOR HEEL EUROPA

We hebben pakjes verstuurd door heel Europa. G5 had als een van de eerste jeanswinkels een webshop. Met het Amerikaanse broekenmerk Avirex hadden we een ongekend succes. Niemand bood de chino’s online aan en we kregen orders overal vandaan. Het is echt wel leuk om naar het postkantoor te lopen met pakjes voor Berlijn en Parijs. De laatste jaren hebben we een samenwerkingsverband gehad met een aantal gewaardeerde collega’s. Een gezamenlijke voorraad en de beste provider van Nederland. Razendsnelle verzending en alle mogelijkheden op betalingsgebied. Helemaal volgens de laatste ontwikkelingen en een prachtige aanvulling op onze winkels. Zelfs buiten Europa was er belangstelling voor onze webwinkel. Het was even werk met douaneformulieren, maar er zijn heel veel pakjes naar Canada gegaan.

EN TOCH

Ja en toch gaan we stoppen met onze webshop en dat klinkt vreemd. De laatste tijd wordt deze wereld overspoeld met webwinkels, iedere zichzelf respecterende zaak heeft tegenwoordig een webshop. De eenheidsworst is heel groot geworden en niet echt smakelijk meer. Webshops blijven ondanks alle chatmogelijkheden onpersoonlijk. De artikelen zijn niet meer dan een klein plaatje op een beeldscherm, waarvan de kleuren vaak niet kloppen. En dat terwijl we allang iets hadden waar al die nadelen niet bestonden: Een stenen winkel. We gaan er dan ook voor kiezen om te doen waar we het beste in zijn, namelijk persoonlijk advies geven in een echte winkel.

DE DIGITALE TOEKOMST

Mode is wat ons betreft een slecht artikel om in een webwinkel te verkopen. Heel vaak zal het artikel niet passen, of de stof tegenvallen. Mode moet je voelen en passen in een echte winkel. Die winkel moet dan wel weer bij jou passen en daar is het internet juist heel erg geschikt voor. Het WWW is een heel belangrijk informatiekanaal en zo zullen we onze site dan ook gaan gebruiken. We willen u informeren over onze visie, onze merken en allerlei ontwikkelingen op modegebied. Als onze stijl u aanspreekt, kom dan gewoon eens naar Putten. U kunt live passen en vergelijken en u krijgt ook nog koffie. Dat kan in geen enkele webwinkel!

DE POST BLIJFT BESTAAN

Natuurlijk kunnen we in de toekomst nog steeds gewoon pakjes versturen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkel te komen en u wilt nog zo’n fijne broek, die u al een keer eerder gehad hebt? Mail ons uw wensen en wij sturen het gevraagde artikel naar u op. We zijn heel handig geworden met douaneformulieren, dus zelfs onze Canadese klanten hoeven zich geen zorgen te maken.

 

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten