ALLEMAAL SHOW

Zaterdag 9 september was het weer zo ver: De Mode & Trenddag in Putten, traditioneel de start van het nieuwe seizoen. Vorig jaar was het dertig graden, maar dit jaar begon de herfst ook echt. Regen, buien met onweer en code geel, was het weinig goeds voorspellende weerbericht. En inderdaad de dag begon met hoosbuien en windvlagen. Toen om 11.00 uur de eerste show begon brak de zon door en was alle ellende vergeten: Het is een prachtige dag geworden.

PUTTEN ON STAGE

In het hele dorp waren er shows en presentaties, want Putten heeft een heel actieve groep winkeliers. Bij de Hema kon je zelfs met je hond over een catwalk. Bij de woninginrichtingszaken werden er interieuradviezen gegeven. Natuurlijk is mode het belangrijkste bij de collectiepresentaties en de modezaken hadden dan ook weer alles uit de kast gehaald om Putten als “Modecentrum” van Midden Nederland op de kaart te zetten. Een aantal collega’s had zelfs een leegstaand pand omgetoverd tot een prachtig modetheater.

VAN GANSWIJK MODE & G5 JEANS

Wij houden al jaren een gezamenlijke show. Dit jaar niet meer onder de mooie bomen bij de kerk, maar op ons eigen “Modeplein”. De organisatie was in handen van Core-Events en ze hadden weer een prachtige catwalk meegebracht. Dit keer met een hoge ombouw van “truss” als eyecatcher. Onder leiding van Jacco Zijp waren ook de modellen weer in topvorm. Ze slagen er altijd in om op een uiterst professionele manier de nieuwste mode begrijpelijk te maken. We zeggen wel eens tegen ze “mensen worden een beetje blij als ze naar jullie kijken”.

EEN HELE DRUKKE DAG

“Zien lopen doet kopen” lijkt het wel eens, want het was een drukte van belang. De winterjacks werden de modellen letterlijk uit de handen gegrist. De show was voor iedereen aantrekkelijk, we hebben een heel breed beeld van de collectie laten zien. Van Supertrash tot Sandwich voor de dames en van Anerkjendt tot A Fish Named Fred voor de heren. Met name tijdens de middagshow zag het zwart van de toeschouwers. Als u het allemaal hebt gemist hebben we gelukkig de foto’s nog. En natuurlijk bent u volgend jaar weer van harte welkom op 7 april voor de voorjaarsshow.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten