VOORJAAR 2018

Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels zingen weer en de eerste knoppen lopen al uit. Tijd om eens na te denken over een nieuwe garderobe. Bij het voorjaar passen geen donkere kleuren, de zon moet ook in je garderobe gaan schijnen.

DE NIEUWE COLLECTIE

We krijgen vaak de vraag: “Wat is er dit voorjaar in de mode?”. Het antwoord is nog niet zo simpel, want het modebeeld is heel divers geworden. Iedere zelfstandige winkel stelt zijn eigen modebeeld samen. Elk seizoen doen we weer heel erg ons best om uit het enorme aanbod een collectie te kiezen die aansluit bij de smaak van onze klanten. Vaste waarden zijn wel belangrijk, maar vernieuwing is waar het om draait. Niemand is op zoek naar dingen die uit de mode zijn. Het spreekwoord “Kleren maken de man/vrouw”, is nog steeds meer dan waar.  Als je iets nieuws koopt wil je er ook volgens de laatste stand van de mode bijlopen. Wij letten er altijd heel goed op dat al die leuke nieuwe dingen wel draagbaar zijn. Een nieuwe outfit moet je gelukkig en zelfverzekerd maken, daar draait het om.

DAMESMODE

Kleur, kleur en nog eens kleur, dat is waar we voor gekozen hebben. Mode hoeft niet saai te zijn, verfrissende prints en verrassende dessins maken dat je echt zin aan de zomer krijgt. Pasteltinten zijn ook helemaal in en heel mooi te combineren. Natuurlijk is er altijd veel denim in alle soorten wassingen. Voor elke gelegenheid wat leuks dit seizoen, van een casual t-shirt voor doordeweeks tot een stijlvol jurkje voor een gezellig diner. En altijd value for money, want dat is wat wij belangrijk vinden.

HERENMODE

Ook bij de heren steeds meer kleur, de mogelijkheden zijn enorm. Er is geen enkele reden meer om het hele jaar door in een saaie donkerblauwe trui te lopen. De mannenmode is zoveel leuker geworden, shirts in fleurige prints gecombineerd met een frisse pullover in een voorjaarskleur maken het allemaal zoveel vrolijker. De herenmode wordt steeds jonger, leeftijdsgrenzen zijn er niet meer. Draag waar je je in thuis voelt! Mannenmode was nog nooit zo leuk als in het voorjaar van 2018.

G5 JEANS

Voor de stoere kerels heeft PME Legend weer een hele gave collectie neergezet. De inspiratie blijft komen uit de “vintage airplane scene”. Jeans, jacks en tees die ruiken naar het avontuurlijke leven van de cargopilot. Ben je iets meer van het relaxte leven, bekijk dan eens de collectie van No Excess.

Voor de modische meiden kan het alle kanten op. Helemaal “sporty” met Superdry of helemaal “classy” met Supertrash. Twee super merken, met een “super” verschillende collectie. Als vaste waarde is er natuurlijk altijd Only, onverslaanbaar als het gaat om de de laatste trends voor een verrassend leuke prijs. De mode herhaald zichzelf, maar is nooit helemaal hetzelfde. Dit geldt zeker voor de trends van dit voorjaar, de flaired pants en trumpet sleeves zijn terug van weggeweest.

 

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten