VOORJAAR 2018

Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels zingen weer en de eerste knoppen lopen al uit. Tijd om eens na te denken over een nieuwe garderobe. Bij het voorjaar passen geen donkere kleuren, de zon moet ook in je garderobe gaan schijnen.

DE NIEUWE COLLECTIE

We krijgen vaak de vraag: “Wat is er dit voorjaar in de mode?”. Het antwoord is nog niet zo simpel, want het modebeeld is heel divers geworden. Iedere zelfstandige winkel stelt zijn eigen modebeeld samen. Elk seizoen doen we weer heel erg ons best om uit het enorme aanbod een collectie te kiezen die aansluit bij de smaak van onze klanten. Vaste waarden zijn wel belangrijk, maar vernieuwing is waar het om draait. Niemand is op zoek naar dingen die uit de mode zijn. Het spreekwoord “Kleren maken de man/vrouw”, is nog steeds meer dan waar.  Als je iets nieuws koopt wil je er ook volgens de laatste stand van de mode bijlopen. Wij letten er altijd heel goed op dat al die leuke nieuwe dingen wel draagbaar zijn. Een nieuwe outfit moet je gelukkig en zelfverzekerd maken, daar draait het om.

DAMESMODE

Kleur, kleur en nog eens kleur, dat is waar we voor gekozen hebben. Mode hoeft niet saai te zijn, verfrissende prints en verrassende dessins maken dat je echt zin aan de zomer krijgt. Pasteltinten zijn ook helemaal in en heel mooi te combineren. Natuurlijk is er altijd veel denim in alle soorten wassingen. Voor elke gelegenheid wat leuks dit seizoen, van een casual t-shirt voor doordeweeks tot een stijlvol jurkje voor een gezellig diner. En altijd value for money, want dat is wat wij belangrijk vinden.

HERENMODE

Ook bij de heren steeds meer kleur, de mogelijkheden zijn enorm. Er is geen enkele reden meer om het hele jaar door in een saaie donkerblauwe trui te lopen. De mannenmode is zoveel leuker geworden, shirts in fleurige prints gecombineerd met een frisse pullover in een voorjaarskleur maken het allemaal zoveel vrolijker. De herenmode wordt steeds jonger, leeftijdsgrenzen zijn er niet meer. Draag waar je je in thuis voelt! Mannenmode was nog nooit zo leuk als in het voorjaar van 2018.

G5 JEANS

Voor de stoere kerels heeft PME Legend weer een hele gave collectie neergezet. De inspiratie blijft komen uit de “vintage airplane scene”. Jeans, jacks en tees die ruiken naar het avontuurlijke leven van de cargopilot. Ben je iets meer van het relaxte leven, bekijk dan eens de collectie van No Excess.

Voor de modische meiden kan het alle kanten op. Helemaal “sporty” met Superdry of helemaal “classy” met Supertrash. Twee super merken, met een “super” verschillende collectie. Als vaste waarde is er natuurlijk altijd Only, onverslaanbaar als het gaat om de de laatste trends voor een verrassend leuke prijs. De mode herhaald zichzelf, maar is nooit helemaal hetzelfde. Dit geldt zeker voor de trends van dit voorjaar, de flaired pants en trumpet sleeves zijn terug van weggeweest.

 

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)