FRED

Was de naam van de vis van de dochter van de ontwerper van A Fish Named Fred. Tja, als het beestje maar een naam heeft! In ieder geval is het een bijzondere naam voor een vis en zeker voor een modemerk. Veel belangrijker is natuurlijk het onderschrift : I’m a good catch! Want elk shirt van Fred is een goede vangst. Helemaal nieuw en anders, Fred is uniek en er is geen vis zoals hij.

NIEUW

Fred is begonnen met herenshirts en bij Van Ganswijk Herenmode in Putten verkopen we die met veel succes. Fred zou Fred niet zijn als hij ook niet iets voor dames zou bedenken en dat is hem goed gelukt. De afwerking van de shirts is uniek te noemen, met veel details en speciale verwerkingen. Ook als je het shirt meerdere keren hebt gedragen zie je nog nieuwe dingen. De prints worden exclusief door Fred ontworpen en je vindt ze dus nergens anders. Helemaal te gek zijn de jurkjes die je aan twee kanten kunt dragen, je koopt dus 2 jurken voor 1 prijs.

 

ONLY ONLINE

Onze webshop is een combinatie van een showroom en een service aan onze klanten. De webshop biedt veel mogelijkheden en in samenwerking met “Fred” kunnen we u nu de damescollectie van A Fish Named Fred online aanbieden. In tegenstelling tot het internet is onze winkel niet oneindig groot en kunnen we er niet elk merk voeren. Onze webwinkel kent geen fysieke grenzen en dat maakt het dus mogelijk om u af en toe iets aan te bieden dat helemaal nieuw is. Natuurlijk hebben we in onze stenen winkel al die andere mooie damesmerken voor u klaar hangen zoals: Sandwich, Betty Barclay, Gardeur en Esprit. U kunt in een echte winkel passen, voelen, in de spiegel kijken en koffie drinken. Fred kunt u helaas alleen maar in onze webshop kopen.

So: Catch your Fred on the Internet!

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)