FRED

Was de naam van de vis van de dochter van de ontwerper van A Fish Named Fred. Tja, als het beestje maar een naam heeft! In ieder geval is het een bijzondere naam voor een vis en zeker voor een modemerk. Veel belangrijker is natuurlijk het onderschrift : I’m a good catch! Want elk shirt van Fred is een goede vangst. Helemaal nieuw en anders, Fred is uniek en er is geen vis zoals hij.

NIEUW

Fred is begonnen met herenshirts en bij Van Ganswijk Herenmode in Putten verkopen we die met veel succes. Fred zou Fred niet zijn als hij ook niet iets voor dames zou bedenken en dat is hem goed gelukt. De afwerking van de shirts is uniek te noemen, met veel details en speciale verwerkingen. Ook als je het shirt meerdere keren hebt gedragen zie je nog nieuwe dingen. De prints worden exclusief door Fred ontworpen en je vindt ze dus nergens anders. Helemaal te gek zijn de jurkjes die je aan twee kanten kunt dragen, je koopt dus 2 jurken voor 1 prijs.

 

ONLY ONLINE

Onze webshop is een combinatie van een showroom en een service aan onze klanten. De webshop biedt veel mogelijkheden en in samenwerking met “Fred” kunnen we u nu de damescollectie van A Fish Named Fred online aanbieden. In tegenstelling tot het internet is onze winkel niet oneindig groot en kunnen we er niet elk merk voeren. Onze webwinkel kent geen fysieke grenzen en dat maakt het dus mogelijk om u af en toe iets aan te bieden dat helemaal nieuw is. Natuurlijk hebben we in onze stenen winkel al die andere mooie damesmerken voor u klaar hangen zoals: Sandwich, Betty Barclay, Gardeur en Esprit. U kunt in een echte winkel passen, voelen, in de spiegel kijken en koffie drinken. Fred kunt u helaas alleen maar in onze webshop kopen.

So: Catch your Fred on the Internet!

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten