WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT

Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der jaren hebben we al de nodige dingen meegemaakt. De verhalen gaan zelfs terug naar de Frans/ Duitse oorlog van 1870. Er was toen een enorme schaarste aan stoffen, omdat veel garen uit de Elzas kwam en daar ging het conflict over. Van de Spaanse griep vertelt de overlevering niets en die zal dus wel zijn meegevallen in Putten. De rest van alle oorlogsellende zal ik u besparen, de actuele ontwikkelingen zijn al gek genoeg. Opeens is daar de “Lock Down”, dichte winkels en lege straten. En dat terwijl we zo positief waren over de nieuwe voorjaarscollectie. Opeens moesten we schakelen. Onze nieuwe uitgangspunten waren: Zo lang het mag moet de winkel openblijven en onze medewerkers moeten daar veilig kunnen werken.

 

 

WINKELEN KAN

Bij Van Ganswijk Mode en G5 doen we er alles aan om u veilig te laten winkelen. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen, maar we doen veel meer. Er wordt zoveel gepoetst en ontsmet dat de toetsen van de pinautomaat bijna versleten zijn. Anderhalve meter afstand is ook niet zo moeilijk omdat we een grote winkel hebben. We hebben altijd de normale winkeltijden aangehouden. Enerzijds om geen verwarring te scheppen en anderzijds om het klantbezoek niet te concentreren. Het is niet heel erg druk in de winkels op dit moment en we hoeven niemand weg te sturen bij de deur. Voor ons is dat minder leuk, maar voor onze klanten is het toch een extra geruststelling. 

ANDERHALVE METER

Winkelplezier is iets langer geworden, dat wil zeggen, we staan gewoon iets verder uit elkaar. Maar dat is ook het enige, goed advies heeft niets met centimeters te maken. U kunt nog steeds passen en de stoffen voelen en de kleuren veranderen niet. Alles wat een winkel uniek maakt bestaat nog steeds. En nog steeds zijn we ontzettend enthousiast over onze collectie. Iedereen heeft behoefte aan menselijk contact, zeker in deze tijden. In de winkel kunnen we dat bieden. Een klein beetje verder uit elkaar, dat wel. Laten we het anderhalve meter winkelplezier noemen. 

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)