WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT

Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der jaren hebben we al de nodige dingen meegemaakt. De verhalen gaan zelfs terug naar de Frans/ Duitse oorlog van 1870. Er was toen een enorme schaarste aan stoffen, omdat veel garen uit de Elzas kwam en daar ging het conflict over. Van de Spaanse griep vertelt de overlevering niets en die zal dus wel zijn meegevallen in Putten. De rest van alle oorlogsellende zal ik u besparen, de actuele ontwikkelingen zijn al gek genoeg. Opeens is daar de “Lock Down”, dichte winkels en lege straten. En dat terwijl we zo positief waren over de nieuwe voorjaarscollectie. Opeens moesten we schakelen. Onze nieuwe uitgangspunten waren: Zo lang het mag moet de winkel openblijven en onze medewerkers moeten daar veilig kunnen werken.

 

 

WINKELEN KAN

Bij Van Ganswijk Mode en G5 doen we er alles aan om u veilig te laten winkelen. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen, maar we doen veel meer. Er wordt zoveel gepoetst en ontsmet dat de toetsen van de pinautomaat bijna versleten zijn. Anderhalve meter afstand is ook niet zo moeilijk omdat we een grote winkel hebben. We hebben altijd de normale winkeltijden aangehouden. Enerzijds om geen verwarring te scheppen en anderzijds om het klantbezoek niet te concentreren. Het is niet heel erg druk in de winkels op dit moment en we hoeven niemand weg te sturen bij de deur. Voor ons is dat minder leuk, maar voor onze klanten is het toch een extra geruststelling. 

ANDERHALVE METER

Winkelplezier is iets langer geworden, dat wil zeggen, we staan gewoon iets verder uit elkaar. Maar dat is ook het enige, goed advies heeft niets met centimeters te maken. U kunt nog steeds passen en de stoffen voelen en de kleuren veranderen niet. Alles wat een winkel uniek maakt bestaat nog steeds. En nog steeds zijn we ontzettend enthousiast over onze collectie. Iedereen heeft behoefte aan menselijk contact, zeker in deze tijden. In de winkel kunnen we dat bieden. Een klein beetje verder uit elkaar, dat wel. Laten we het anderhalve meter winkelplezier noemen. 

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten