Deja vu

En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is voor de verspreiding van het Coronavirus en daarom mag er niet gewinkeld worden. Jullie zullen begrijpen wat wij er van vinden maar onze mening zal er niets aan veranderen. We hebben er gewoon mee te maken. Ondanks dat we niet open mogen hangen al die mooie spullen nog steeds voor je klaar. De mode is er niet minder leuk om geworden.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat  kleding wel essentieel  voor je is, willen we veel voor je doen. Bel of mail ons met al je vragen en wij zoeken een oplossing. Bij G5 hebben we een “Click & Collect” punt. Klanten die bij ons in het klantenbestand staan kunnen artikelen nog steeds gewoon “Op Zicht” krijgen. Opsturen deden we altijd al en nu doen we dat bovendien gratis. “Click & Collect” kan dus ook “Collect & Return” zijn. Wij doe er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

De winkel is zo mooi en we vinden het zo jammer dat u niet binnen mag. We hopen dat we snel weer open mogen en dan is het ook direct Wintersale. U kunt dus ook nog een beetje geduld oefenen. Bij alle onzekerheid is er een ding zeker: Ook deze lockdown gaat voorbij.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten