Deja vu

En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is voor de verspreiding van het Coronavirus en daarom mag er niet gewinkeld worden. Jullie zullen begrijpen wat wij er van vinden maar onze mening zal er niets aan veranderen. We hebben er gewoon mee te maken. Ondanks dat we niet open mogen hangen al die mooie spullen nog steeds voor je klaar. De mode is er niet minder leuk om geworden.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat  kleding wel essentieel  voor je is, willen we veel voor je doen. Bel of mail ons met al je vragen en wij zoeken een oplossing. Bij G5 hebben we een “Click & Collect” punt. Klanten die bij ons in het klantenbestand staan kunnen artikelen nog steeds gewoon “Op Zicht” krijgen. Opsturen deden we altijd al en nu doen we dat bovendien gratis. “Click & Collect” kan dus ook “Collect & Return” zijn. Wij doe er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

De winkel is zo mooi en we vinden het zo jammer dat u niet binnen mag. We hopen dat we snel weer open mogen en dan is het ook direct Wintersale. U kunt dus ook nog een beetje geduld oefenen. Bij alle onzekerheid is er een ding zeker: Ook deze lockdown gaat voorbij.

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

Modedag herfst 2021

We waren zo blij De "Mode & Trenddag" is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben...

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)