WINTERKLEDING IN DE ZOMER

Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe wintercollectie al weer binnen. Vraag niet waarom, want zo gaat het nu eenmaal in de mode. Kledingwinkels willen graag voorop lopen en zo draaien de seizoenen langzaam om. Dikke jassen als het buiten dertig graden is en leuke topjes in de winkel als er sneeuw ligt. Helemaal vreemd is het niet, want de consument wil steeds sneller nieuwe dingen. Een winterjas moet je vroeg kopen, want anders is je maat er niet meer. Iedereen zal het herkennen.

SUMMERSALE

Dat betekent wel dat de zomerartikelen verkocht moeten worden om plaats te maken voor de nieuwe winterleveringen. Daarom ruimen winkels op en tegenwoordig noemen we dat “SALE”. Wij kunnen het ook niet helpen, bij ons mag u “Seel” gelukkig nog steeds gewoon opruiming noemen.

GEEN GEHEIM

Word je ook zo onzeker van al die “Sale”? Je hebt net iets gekocht en de week daarna is het al weer “Midseason Sale” of “Black Friday”. Bij G5 en Van Ganswijk Mode houden we van duidelijkheid. Op 15 juni begint de zomeropruiming en hoe minder de keus hoe goedkoper het wordt. In augustus sluiten we af met halve prijzen. Bij ons is het mooie mode voor een prettige prijs. Verder geen lokkertjes of kleine lettertjes en al helemaal geen fabriekspartijen.

ELK VOORDEEL HEB Z’N NADEEL

Om de woorden van Nederlands grootste voetbal legende te gebruiken. Alles  heeft twee kanten, want helaas mag je niet ruilen in de opruiming. De wet zegt: “koop is koop” . Ruilen is geen recht maar een gunst en die kunnen we niet verlenen in de opruiming. Verder is er geen verschil met het normale seizoen, we zullen u zo goed mogelijk adviseren.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten