WINTERKLEDING IN DE ZOMER

Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe wintercollectie al weer binnen. Vraag niet waarom, want zo gaat het nu eenmaal in de mode. Kledingwinkels willen graag voorop lopen en zo draaien de seizoenen langzaam om. Dikke jassen als het buiten dertig graden is en leuke topjes in de winkel als er sneeuw ligt. Helemaal vreemd is het niet, want de consument wil steeds sneller nieuwe dingen. Een winterjas moet je vroeg kopen, want anders is je maat er niet meer. Iedereen zal het herkennen.

SUMMERSALE

Dat betekent wel dat de zomerartikelen verkocht moeten worden om plaats te maken voor de nieuwe winterleveringen. Daarom ruimen winkels op en tegenwoordig noemen we dat “SALE”. Wij kunnen het ook niet helpen, bij ons mag u “Seel” gelukkig nog steeds gewoon opruiming noemen.

GEEN GEHEIM

Word je ook zo onzeker van al die “Sale”? Je hebt net iets gekocht en de week daarna is het al weer “Midseason Sale” of “Black Friday”. Bij G5 en Van Ganswijk Mode houden we van duidelijkheid. Op 15 juni begint de zomeropruiming en hoe minder de keus hoe goedkoper het wordt. In augustus sluiten we af met halve prijzen. Bij ons is het mooie mode voor een prettige prijs. Verder geen lokkertjes of kleine lettertjes en al helemaal geen fabriekspartijen.

ELK VOORDEEL HEB Z’N NADEEL

Om de woorden van Nederlands grootste voetbal legende te gebruiken. Alles  heeft twee kanten, want helaas mag je niet ruilen in de opruiming. De wet zegt: “koop is koop” . Ruilen is geen recht maar een gunst en die kunnen we niet verlenen in de opruiming. Verder is er geen verschil met het normale seizoen, we zullen u zo goed mogelijk adviseren.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)