Hoe lang duurt het nog?

Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre van dat, want we zitten midden in de derde golf van de Corona-crisis. Je mag alleen maar naar een winkel als je eerst een afspraak maakt. Allemaal erg klantonvriendelijk  en wij moeten nu een soort politieagent spelen, iets wat totaal niet bij onze winkel past. Gastvrijheid en een lage drempel, dat is waarom het bij ons draait. Toegankelijkheid is het kenmerk van onze winkels en nu wordt het ons heel moeilijk gemaakt. Maar alles is beter dan de vorige maanden waarin er echt niemand in de winkel mocht komen. Heel langzaam wordt het weer een beetje voorjaar. Er is perspectief en we denken dat we het ergste hebben gehad en daar zijn we blij mee.

Nieuw

Hoewel de terrassen nog altijd gesloten zijn en je niet vrolijk wordt van de persconferenties, wordt het in de winkel langzaam mooi weer. De knipoog naar het voorjaar is een stralende glimlach geworden. De crisis heeft ook een negatieve invloed op leveranciers en productielanden, maar nu komen de leveringen echt op stoom. Het is net of de modemerken extra hun best hebben gedaan, want het optimisme spat van de nieuwe collecties. Je kunt ontsnappen aan de “Corona-grauwheid” met de frisheid van de nieuwe voorjaarsmode. Kleur is waar het om draait en de mogelijkheden zijn oneindig. “Shop Local” is weer het toverwoord! Er gaat niets boven een echte winkel met echte mensen. Na al die verkeerd bezorgde pakjes ben je toch ook niet meer zo’n fan van het kopen op internet?

Oud (maar ook leuk)

Tweeënhalve maand zijn we op last van de overheid dicht geweest. We begrijpen echt niet dat het bij ons gevaarlijker is dan in een supermarkt. Maar dat terzijde, we houden ons braaf aan de regels. Dat betekent wel dat er al die maanden niets is verkocht en er nog volop wintercollectie is. We kunnen ons voorstellen dat je het aantrekkelijk vindt om voor weinig geld je collectie (winter)artikelen aan te vullen. Vanaf 17 maart geven we 70% korting op de najaar / winter collectie van 2020. Het is hoogst ongebruikelijk dat er eind maart nog wintergoed in de winkel hangt, maar het zijn nu eenmaal bijzondere tijden. Eind maart is het dan echt afgelopen met de sale.

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)