Herfstvakantie

De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe herfstmode. Wij zijn echt super enthousiast over al die nieuwe items. Stoer, sportief of juist heel vrouwelijk, het kan allemaal. Nu is het de tijd om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Maak in de herfstvakantie een uitstapje naar onze winkels. Bovendien is op dit moment de keuze het grootst.

Natuurlijk is de Veluwe er niet alleen om te winkelen, je er kunt ook prachtig wandelen. Even lekker uitwaaien in het herfstbos en de zinnen verzetten. Het is helemaal gratis. Bij de VVV zijn allemaal mooie routes te verkrijgen en kun je alle informatie krijgen over zwerven op de Veluwe.

Trends

Van 28 september tot en met 3 oktober was het “Trends- & Inspiratieweek” in Putten. De hele week hadden we het grootste kraslot van de wereld naast de toonbank staan. Helemaal zeker weten we natuurlijk niet of het de allergrootste was, maar groot was het wel. Heel veel klanten hebben mooie prijzen gewonnen, of gratis koffie gedronken bij een van de restaurants in de buurt. Omdat onze gebruikelijke modeshow niet door kon gaan vanwege de Corona, hebben we op zaterdag een live “photoshoot” in en om de winkel gehouden. Natuurlijk trok al die mode op straat veel bekijks. Onze vaste modellen hadden er weer veel zin in en de foto’s geven een goed beeld van de nieuwe collecties. Onze fotograaf: Erik Rudolfs is erin geslaagd om ondanks de anderhalve meter regel toch sfeervolle plaatjes te maken. Voor Fiona en Kevin gold die regel gelukkig niet, want ze zijn getrouwd.

“Putten Mode dorp” is een initiatief van de grote modewinkels in Putten. Samen promoten we de plaats, omdat we vinden dat we iets unieks hebben te bieden: Zelfstandige winkels met elk hun eigen stijl, meer dan 3500m2 modeplezier en meer dan 300 merken. Niet onbelangrijk is dat parkeren niks kost en dat alle winkels heel gemakkelijk zijn de bereiken. In Putten slaagt u altijd!

Lockdown?

Het zijn onzekere tijden nu we midden in de tweede golf zitten. We leven mee met alle mensen waar de Corona heeft toegeslagen. Gelukkig is het niet verboden om in een winkel te komen. Wij doen er alles aan om zo veilig mogelijk te werken. Uw en onze gezondheid staan voorop. We dragen mondkapjes en poetsen de hele dag door. De hoeveelheid (hand)alcohol die we verbruiken is jaloersmakend voor menig café. Hoewel de vergelijking niet helemaal opgaat, want we raden niet aan het te drinken. Afstand houden en thuis blijven als je ziek bent is nog steeds het allerbelangrijkste!

Bij al deze maatregelen blijft het nog steeds zo, dat ze gezelligheid en een goed advies niet in de weg staan. De nieuwe mode is nog steeds even mooi! “Shop local” in een echte winkel! Persoonlijk contact en advies hebben zoveel meerwaarde. In een winkel kun je passen en voelen of een artikel lekker zit en de kleur is zoals je hem ziet. Er is geen alternatief voor een echte winkel. Tenzij je aandelen bij Post.NL hebt, of het leuk vindt om pakjes retour te sturen. 

Alle gekheid op een stokje natuurlijk, gelukkig leven we in een vrij land. We zouden het alleen heel leuk vinden je in onze winkels te ontmoeten.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten