HEEL LANG GELEDEN

Jaren geleden hadden we in Nederland “De Uitverkoopwet”, opruimen mocht alleen maar na een bepaalde datum, anders kreeg de winkelier een gepeperde boete. Nu is het helemaal vrij om altijd en overal acties te houden. De wetgever dacht dat het in het voordeel van de consument was om de prijzen vrij te geven. Het blijft natuurlijk de vraag of dat ook waar is.

VOORDEEL VOOR U?

Korting geven is een mooie manier om klanten te trekken, maar heeft u ook echt altijd voordeel? Klassiek is het gevalletje waarin een detaillist eerst alles opprijsde en vervolgens korting gaf. Gelukkig is de consument tegenwoordig mondig een goed geinformeerd. Hier trapt niemand meer in. Wel worden er heel veel partijen en monstercollecties aangeboden met korting. U kunt hier met een beetje geluk echt voordeel halen, maar het kan ook zijn dat u uit een oude collectie koopt.

BIJ ONS

In het seizoen wordt er van de collecties verkocht en zijn er maten niet meer voorradig. De keus wordt steeds kleiner en daarom is het nodig om klanten met een korting over de streep te trekken. Bij Van Ganswijk Mode hoeft u niet te twijfelen over wat u koopt, wij bieden geen fabriekspartijen aan of overjarige handel. Bij ons krijgt u korting op mooie actuele artikelen omdat u zoals gezegd ,moet kiezen uit een steeds kleinere voorraad. Bij Van Ganswijk Mode en G5 Jeans is korting echte korting en geen marketinggrapje.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten