Het plein is klaar

Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op zijn kop gezet. De weekmarkt werd verplaatst en shovels namen het plein over. Zandbergen, grote gaten en stenen stapels waren het resultaat. Soms konden we zelf onze winkel niet meer vinden en voor onze klanten waren het ware expedities om naar ons toe te komen. Bij alle Corona belemmeringen, was parkeren dan ook heel ingewikkeld. Maar nu is het zover en het resultaat mag er zijn. We hebben zelfs een hele lichtlijn naar onze voordeur gekregen. De nieuwe bomen moeten nog even groeien en er komen nog bankjes, maar wat ons betreft is het een hele vooruitgang.

Gratis parkeren!

Je gelooft het niet, maar op ons prachtige nieuwe plein is parkeren gratis. Het gemeentebestuur van Putten heeft heel goed begrepen hoe je je kunt onderscheiden: nop, niks, nada betalen om te parkeren. Gewoon gratis en bovendien centraal gelegen voor de winkelstraten. Loop langs de nieuwe fontein en laat je leiden door de lichtlijn, je komt dan vanzelf bij onze voordeur. In de avond moet het met de nieuwe verlichting helemaal prachtig worden. We moeten alleen nog even geduld hebben: Gelukkig is het nog een poosje zomer.

Putten Modedorp

Samen met onze collega’s hebben we de handen ineen geslagen om ons dorp te promoten. Deze samenwerking is uniek in Nederland, wij vinden dat we door samen te werken u als consument meer service kunnen bieden. 6 modewinkels met elk zijn eigen stijl. In totaal 3500 m2 modeplezier en meer dan 300 merken, allemaal bij zelfstandige winkels. Kwaliteit en aandacht staan bij ons voorop. In Putten slaagt u altijd en bovendien, zoals gezegd: parkeren is gratis.

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

Modedag herfst 2021

We waren zo blij De "Mode & Trenddag" is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben...

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)