DE WEG KWIJT?

Dat valt wel mee! Het is al een jarenlange ontwikkeling dat de mode steeds sneller gaat. De seizoenen draaien om wordt er wel gezegd en dat is een beetje waar. Midden in de zomer winterkleren kopen is niet vreemd meer. Kleding is er niet uitsluitend meer om je warm en droog te houden, het vertelt ook veel over je persoon. Wie je wilt zijn en hoe je er uit wilt zien. In de loop der jaren is de mode dan ook steeds diverser geworden. Om aan al die individuele wensen te voldoen zijn er heel veel stijlen nodig.

MODE BESTAAT NIET MEER! ALLES KAN!

Natuurlijk is dat niet waar, want twee keer per jaar verandert alles. Niets is zo aan verandering onderhevig als kleding, er bestaat geen andere productgroep waar het zo snel gaat. Wel is het zo dat we niet meer van “De Mode” kunnen spreken, want zoals gezegd zijn er heel veel stijlen. Ieder merk maakt zijn eigen modebeeld zodat de mogelijkheden oneindig zijn. Veel consumenten zijn dan ook fan van een bepaald merk. Zo zijn er echte “Sandwichvrouwen” en “Vanguardmannen”.

WAAROM DAN ZO VROEG?

De diversiteit in de mode maakt dat er heel veel verschillende stijlen zijn, maar dat er van een artikel niet heel veel exemplaren worden gemaakt. U zult zich verbazen hoeveel stuks er van een bepaald jack worden gemaakt, maar duizend stuks voor heel Europa zijn geen uitzondering, Op zichzelf is dat voor u als consument niet onprettig, want u komt dan zelden iemand tegen in dezelfde kleren. Het betekent wel dat u er vroeg bij moet zijn, want de nieuwe collectie wordt nu eenmaal vroeg geleverd. Ziet u iets waar u helemaal weg van bent, koop het dan, want het komt niet nog een keer.

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

VOORJAAR 2022

Weer gewoon open Wat de normaalste zaak van de wereld moet zijn, vinden we nu heel bijzonder: We...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)