KEEP THE CUSTOMER SATISFIED

Paul Simon zong het al, maar dan in niet zo’n positieve zin: hij werd er namelijk heel erg moe van. Bij Van Ganswijk Mode is dat anders, tevreden klanten zijn de basis van onze winkel. Al generaties lang proberen we onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Als iets je niet staat, dan zeggen we dat eerlijk. Uitgangspunt is dat kleding bij je moet passen en geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarbij je het wilt dragen. Bij de inkoop houden we ook altijd rekening met de wensen van onze vaste klanten. De vraag is dan altijd of wij de smaak van onze klanten hebben gekregen, of de klanten onze smaak?

WEBSHOP

Sinds een poosje hebben we een webshop, online koopgemak voor de consument. Wij doen dit samen met een aantal vooruitstrevende collega’s, op zichzelf een uniek initiatief in de modewereld. Onze site heeft niet alleen tot doel u aankoopgemak te bieden, het is ook een platform om u te informeren. U vindt er veel informatie over onze merken en de verschillende afdelingen van onze winkel. Op de activiteitenpagina kunt u zien wat er allemaal bij ons en in Putten te doen is.

ENQUETE

Omdat het online veel moeilijker is om achter de wensen van u als consument te komen dan in de winkel, hebben we een studente van de Hogeschool Utrecht bereid gevonden om voor ons een onderzoek te doen. Maritte Smans doet haar afstudeerproject bij Van Ganswijk Mode, G5 jeans en Euretco Fashion. Onderdeel daarvan is een enquête naar uw online wensen. Wij zouden het heel erg leuk vinden als u hier aan meedoet en geven iedere invuller 20% korting op een aankoop in onze webshop. Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan. Invullen kost maar enkele minuten.

Meten is weten weet u!

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten