STRALENDE NAJAARSMODE

Zaterdag 10 september was het weer zo ver: De Mode- & Trenddag 2016 in Putten. Bij een temperatuur van boven de dertig graden showden de modewinkels in het centrum weer hun nieuwe collecties. In samenwerking met de Emef Modeshow producties gaven Van Ganswijk Mode en G5 Jeans weer een gave show onder de oude lindebomen voor de winkel. De zon scheen, de modellen straalden en het publiek genoot. Mooi weer, mooie mensen en heel veel mooie mode, voor ons is het altijd weer een hoogtepunt.

VAN GANSWIJK DAMES- & HERENMODE

De seizoenen veranderen, en de mode verandert mee. Aangezien het tegenwoordig in september nog 30 graden kan zijn, zien we dit najaar ook weer veel lichte kwaliteiten. Bij de damesmode zien we veel mooie kleuren zoals verschillende groentinten. Van Sandwich worden we dit seizoen ook weer erg blij, de balans tussen comfortabel, vrouwelijk, draagbaar maar toch volgens de laatste trends is perfect. Waar in de herenmode blauw de belangrijkste kleur blijft, zien we ook veel bordeaux. Maar ook in de herenmode is groen een leuke accentkleur. Bij de herenjacks zien we de trend van doorgestikte donsjacks veel terug, en dit vanaf € 69,95. Nieuw in de jeans is de superflex kwaliteit van Pierre Cardin. Comfortabeler dan dit wordt het niet.

G5 JEANS & CASUAL

De nieuwe trends, daar worden we blij van. Voor de meiden zijn de lange blousen niet weg te denken. Geruit op een goede jeans, effen onder een mooie sweat of voor de echte liefhebbers onder een stoere tuinbroek van G-star. De kleuren in de jeans mogen iets knallender dan in de dames- en herenmode. Veel kleuren rood, groen maar ook knalroze, het mag allemaal. Zie hieronder een foto van onze nieuwe collectie op de catwalk, do we need to say more? De jongens mogen ook zeker niet zeuren dit seizoen. PME heeft weer een lekker broekje, de Skymaster. Een goede fit, draagbaar voor elke man. Ook de collectie van Scotch & Soda worden we weer meer dan blij van, wanneer je je wilt onderscheiden van je de rest ga je bij Scotch zeker slagen.

Wanneer de zon (eindelijk) stopt met schijnen, hebben wij nog altijd een stralende collectie voor je in de winkel hangen!

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten