HET EVENEMENT

De “Mode- & Trenddag” is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Putten. Alle winkels zetten hun beste beentje voor om de nieuwe collecties te presenteren. Putten is het modecentrum van Midden Nederland met veel mooie zelfstandige winkels. Eigenlijk vind je nergens zo’n gevarieerd aanbod. Elk segment is vertegenwoordigd en u kunt altijd wel een winkel vinden die bij u past. Service en klantvriendelijkheid staan voorop en niet onbelangrijk: parkeren is gratis.

VAN GANSWIJK DAMES- & HERENMODE

Al een aantal jaren houden wij een professionele modeshow op het pleintje voor de winkel. Voor iedereen toegankelijk en gratis, de drempel kan niet lager zijn. De enige onzekere factor is het weer, maar dat was voortreffelijk op 8 september. Onze vaste modellen showden weer een brede selectie uit onze najaarscollectie. Veel kleur voor de dames en voor de heren voor de verandering maar eens strakke pakken. Het publiek dat in grote getale stond te kijken was erg enthousiast, We hebben heel veel leuke reacties gehad

G5 JEANS

Bij G5 is het allemaal wat jonger en “denim-achtig”. Panterprints zijn helemaal “hot” dit najaar en daarom waren ze  goed vertegenwoordigd op de catwalk. Niet alleen zijn de gele kleuren belangrijk dit najaar, maar ook op de blauwen hebben we hele goede reacties gehad. De blouse met de blauwe panterprint was na de show helemaal uitverkocht. Voor de mannen heeft PME-Legend de mooiste winterjas van dit najaar. Een ontzettend stoer jack, waar je de voering uit kunt halen. Een parka in de nieuwe kleur brique is ook helemaal te gek. Meer foto’s kunt u vinden op deze pagina:

Met dank aan: Core Events, Jacco, Remond, Luigi en Christiaan. Modellen: Fiona, Kasper, Kevin, Kim, Laureen, Maureen, Irma en VIvian. En natuurlijk Erik Rudolfs Fotografie voor de prachtige foto’s.

 

MODE-& TRENDDAG 2019

DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN De herfst is in aantocht en in onze winkel presenteren we de nieuwe...

ZOMER!

ZOMERTIJD Dat betekent zon en vakantie, de leukste tijd van het jaar. Zeker ook een uitgelezen...

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)