Leuke nieuwe dingen

Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft. Helemaal uit Italië en onvergelijkbaar met andere merken. Na alle “lockdowndroefenis” zijn we ontzettend blij met deze vernieuwing. Italië staat bekend om alle mooie dingen die er vandaan komen, van auto’s tot meubels, maar natuurlijk ook de mode. Vaak zijn alleen de maten niet geschikt voor de Noord Europese markt. Nederlanders zijn de grootste mensen op deze wereld ( ja echt ) en vaak is de pasvorm van Italiaanse producten niet goed. Gelukkig is dat bij 40Weft anders, de broeken hebben gewoon normale confectiematen, maar vallen wel mooi slank op het achterbeen.

Zuidelijke sferen

Alles is anders bij een echt Italiaans merk. Het ademt mooi weer en zuidelijke flair. Naast chino’s heeft 40Weft ook geweldige tops. Natuurlijk heeft een echte specialist volop linnen shirts die bij uitstek geschikt voor de zomer. In een linnen overhemd op een terras met een mooi glas in je hand, Italiaanser kan het niet worden. De shirts zijn er in uni kleuren, maar ook met een subtiele borduur. Met gewone kragen en ook met opstaande boordjes, uniek in uitstraling en design.

Ook de t-shirts zijn anders, niets ten nadele van de bekende t-shirt specialisten zoals Superdry, maar als je eens iets anders wilt, ga dan voor een exclusief printje van 40Weft.

Pure zomer

Bermuda’s met een borduurseltje, hoe kom je erop? 40Weft heeft kersen, bananen en Spaanse pepers, geen ander merk kan daar aan tippen. Wil je eens iets anders dan de gebruikelijke cargo bermuda, kom dan de echte mediterraanse sfeer passen. Ook voor mannen is er zoveel leuks.

Bijna zouden we het belangrijkste artikel vergeten namelijk de Chino. Een casual broek in een slanke pasvorm en een stretch kwaliteit. We hebben ze in verschillende kleuren en je kunt zelf kiezen of je ze met een omslagje draagt, of gewoon met wat langere pijpen. Heel anders dan een 5 pocket jeans, maar wel heel casual.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten