NUCHTER

Ontwerpers hebben altijd prachtige woorden om de sfeer te omschrijven die een collectie moet uitstralen. Het zal u als consument waarschijnlijk een zorg zijn, u bent veel meer geïnteresseerd in pasvorm, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden. Waarschijnlijk koopt u geen shirtje omdat het zo leuk is voor een motorrit langs Highway 1. Wij zijn daar in Nederland veel te nuchter voor. Luchtfietsen en motorfietsen zijn verschillende dingen.

MOTORFIETSEN

Toch is het niet helemaal onzin dat een merk inspiratiebronnen zoekt. Bij Vanguard wordt er heel goed nagedacht over hun collectie. Alleen de naam al vertelt dat het merk zich in de voorhoede van de mannenmode wil bevinden. Er verandert heel veel voor de heren, mannen gaan zich steeds jonger kleden. Vanguard speelt daar op in met een volwassen collectie, die zowel stoer als draagbaar is. Classic bikes staan aan de basis, de liefde voor mooie techniek en materialen bepalen het uiterlijk. Vanguard heeft een onafhankelijke, avontuurlijke stijl die enorm goed aansluit bij de wensen van de consument.

VANGUARD JEANS MODEL V7

Helemaal in de stijl van California en de V twin engine, vormen spijkerbroeken de basis van de Vanguard collectie. Nieuw is het model V7 met riemlussen en een coinpocket in een V vorm. De V7 is een recht model met iets slanker toelopende pijpen. Nieuw is de kleur Light Blue Ocean, waaruit weer blijkt dat de inspiratiebron wel degelijk een functie heeft. De V7 is er ook in non-denims in de kleuren ecru, beige en blauw. U kunt ze allemaal vinden in onze webshop. Natuurlijk is live shoppen in onze winkel altijd aan te bevelen. U kunt al die mooie Vanguard artikelen dan passen en voelen. Heel misschien krijgt u ook een beetje “The Californian Feeling”.

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

VOORJAAR 2022

Weer gewoon open Wat de normaalste zaak van de wereld moet zijn, vinden we nu heel bijzonder: We...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)