TRENDZZ 2018

Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen heet “Trendzz” en op 7 april was het weer zo ver. Onder een stralende zon was er veel te beleven op het gebied van mode en lifestyle. In samenwerking met Core-Events en onze vaste modellen hebben we er weer een prachtige dag van gemaakt. Bij ons is het voorjaar helemaal begonnen.

NIEUW CONCEPT

Bij Van Ganswijk Mode en G5 hadden we iets nieuws bedacht, geen traditionele catwalk meer, maar een een show die naar het publiek komt. De straat was het podium en de modellen droegen hun eigen catwalk in de vorm van een kubus waar ze op konden staan. De shows duurder maar enkele minuten en dan vertrokken onze modellen weer naar een andere plaats in en om de winkel. De mode kwam echt naar het publiek toe, laagdrempeliger en flitsender kon het niet. “Just the Product” daar was het ons om te doen, mooie mensen in mooie mode.

FORMEEL EN CASUAL

Natuurlijk kun je in zo’n “Fashion Flash” niet heel veel stijlen tegelijk laten zien en daarom waren alle shows anders. Kostuums van onze herenafdeling combineren uitstekend met leuke vrolijke topjes van G5, grenzen zijn er niet. Draag waar het moment om vraagt! Ook als je lekker een terrasje gaat pikken staat een sportief colbert altijd goed. Naar de ijskraam kun je ook in een bermuda en dat hebben we dan ook maar gedaan!

Shirts, Shirts & Shirts

Casual of Dress Elk kleedmoment vraagt om een ander shirt. Hoewel tegenwoordig...

TRENDZZ 2019

Trendzz 6 april 2019 Er zijn veel evenementen in Putten en op 6 april was het weer...

All New G5

Een nieuwe winkel Wat is het mooi geworden! Meer dan een jaar werk en ineens is het...

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)