TRENDZZ 2018

Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen heet “Trendzz” en op 7 april was het weer zo ver. Onder een stralende zon was er veel te beleven op het gebied van mode en lifestyle. In samenwerking met Core-Events en onze vaste modellen hebben we er weer een prachtige dag van gemaakt. Bij ons is het voorjaar helemaal begonnen.

NIEUW CONCEPT

Bij Van Ganswijk Mode en G5 hadden we iets nieuws bedacht, geen traditionele catwalk meer, maar een een show die naar het publiek komt. De straat was het podium en de modellen droegen hun eigen catwalk in de vorm van een kubus waar ze op konden staan. De shows duurder maar enkele minuten en dan vertrokken onze modellen weer naar een andere plaats in en om de winkel. De mode kwam echt naar het publiek toe, laagdrempeliger en flitsender kon het niet. “Just the Product” daar was het ons om te doen, mooie mensen in mooie mode.

FORMEEL EN CASUAL

Natuurlijk kun je in zo’n “Fashion Flash” niet heel veel stijlen tegelijk laten zien en daarom waren alle shows anders. Kostuums van onze herenafdeling combineren uitstekend met leuke vrolijke topjes van G5, grenzen zijn er niet. Draag waar het moment om vraagt! Ook als je lekker een terrasje gaat pikken staat een sportief colbert altijd goed. Naar de ijskraam kun je ook in een bermuda en dat hebben we dan ook maar gedaan!

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

VOORJAAR 2022

Weer gewoon open Wat de normaalste zaak van de wereld moet zijn, vinden we nu heel bijzonder: We...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)