SUPERDRY VOOR MANNEN

Maar waarom is een modemerk “droog”dan? In ieder geval is het een leuke naam die waarschijnlijk geïnspireerd is op het Japanse biermerk Asahi dat zijn flesjes siert met de tekst: super “Dry”. Japanse tekens zijn ook het handelsmerk van Superdry. Het viel de bedenkers op dat veel Japanse t-shirts prints hadden met volkomen betekenisloze Engelse teksten. Een verschijnsel dat zelfs een naam heeft: “Engrish”. Een shirtje wordt mooier als er Engelse woorden op staan, dat vinden ze tenminste in Japan. De oprichters van Superdry dachten, “dat kunnen wij ook” en maakten in 1985 t-shirts met Japanse tekens, die ook nergens op sloegen.

SUPER LEUK

Inmiddels is Superdry uitgegroeid tot een wereldmerk en staat het merk voor een geheel eigen stijl. Voor mannen en voor vrouwen, voor jongens en voor meisjes, Superdry heeft het allemaal. We zien veel kleuren en prints terugkomen in de uitgebreide collectie. Hoodies, vesten, t-shirts en jacks, altijd sportief en actueel.

SUPER COMFORTABEL

Het logo, de teksten, de kleuren en de modellen zien er niet alleen super leuk uit, over het draagcomfort raak je ook niet uitgepraat: dat is gewoon super bij Superdry. De heerlijke zachte sweat-kwaliteit draagt als een tweede huid. Maak een kampvuur aan het strand, trek de hood over je oren en ervaar het Superdry-gevoel.

PS: Natuurlijk is er ook een nadeel. Ga je toevallig op vakantie naar Japan, schrik er dan niet van als je een beetje raar wordt aangekeken. Waarschijnlijk vinden meeste Japanners het een beetje vreemd dat jij in een t-shirt loopt waar met hele grote tekens “kaasschaaf”of “wasmachine” op staat.

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

NIEUW: 40WEFT

Leuke nieuwe dingen Sinds kort hebben we bij Van Ganswijk Herenmode een nieuw merk: 40Weft....

VOORJAAR 2022

Weer gewoon open Wat de normaalste zaak van de wereld moet zijn, vinden we nu heel bijzonder: We...

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)