EEN IJSKOUD WARM EVENEMENT

We weten nog niet wat voor weer het wordt, maar het kan natuurlijk koud zijn in de winter. In Putten compenseren we dat met warme gezelligheid. Als laatste evenement van het jaar organiseert het Winkelcentrum Putten in december het “WINTERFEEST”. Inmiddels is het een traditie geworden die heel veel bezoekers trekt. Van heinde en ver komen de belangstellenden om de sfeer te proeven.    

 

VEEL AKTIVITEITEN

Voor iedereen is er wat te beleven op het winterfeest. Voor de liefhebbers van sfeervolle decoraties is er een uitgebreide Kerstmarkt. Voor kinderen bedenkt het Kindcentrum Putten altijd weer de allerleukste activiteiten. Dit jaar wordt er bij het Boekpunt een heel Eskimodorp gebouwd. Je kunt er “wakvissen” en de leukste prijzen ophengelen. Natuurlijk worden er ook weer ijsblokken tot vergankelijke kunst verheven door onze “icecarvers”. De horeca zal weer zijn uiterste best doen om u niet tussen al dat ijs te laten verhongeren.

LIVE MUZIEK

Muziek is een vast onderdeel van het Winterfeest. Op diverse plaatsen zijn er live optredens die variëren van een shantykoor via de fanfare tot een popkoor en een coverband. In een sfeervol uitgelichte setting zijn er in de historische Oude kerk mini-kerstconcerten. De concerten zijn om 14.00, 16.00, 17.00, 19.00, en 20,15 uur. Het Winterfeest begint om 14 uur en duurt tot 21.00 uur. De activiteiten vinden plaats in het centrum van Putten.

SPECIALE ACTIE BIJ G5 JEANS EN VAN GANSWIJK MODE

Al jarenlang is het Winterfeest aanleiding om bij G5 een speciale actie te houden. Zo hebben we de afgelopen jaren heel wat “Denim Days” gehouden, met enorme drukte als gevolg. Dit jaar hebben we iets nieuws bedacht, bij zowel G5 Jeans als bij Van Ganswijk Mode hebben we voor onze klanten “IJskoud Voordeel”.  Dat mag je zeker niet missen!

Kom op 14 december naar het centrum van Putten om te luisteren, te shoppen, te genieten en te ontmoeten.

We zien je graag!

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

ANDERS DAN VERWACHT

WE HADDEN HET ALLEMAAL ANDERS VERWACHT Van Ganswijk Mode is een heel oud bedrijf en in de loop der...

VOORJAAR

HET WORDT VOORJAAR Misschien vind je het nog een beetje koud en nat, toch is in de modewinkels het...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)