WINTERFEEST

Op 16 december is het weer zo ver: Het “Winterfeest” in Putten. Om twee uur begint het allemaal officieel, maar wij zijn al om half tien ’s morgens open. Tot 21.00 uur kunt u terecht in het centrum van Putten voor heel veel sfeer en gezelligheid. Er is een schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Het Winterfeest heeft iedereen wat te bieden. Dit jaar ook veel kunst en muziek. Speciaal voor deze gelegenheid gaat het oude postkantoor weer open en kunt u daar genieten van prachtige schilderijen  en sfeervolle live muziek. In de historische Oude Kerk worden ’s middags en ’s avonds inloopconcerten gegeven. Op het pleintje voor onze winkel is een “Winterwonderland” voor kinderen. Bij KindCentrum Putten kan er weer geknutseld en gespeeld worden. Boven het kampvuur kun je marshmallows smelten en natuurlijk komen Olav en Elsa ook.

SFEER IN DE WINKEL

We hebben ook in onze winkels weer heel erg ons best gedaan om helemaal in de Kerstsfeer te komen. Onze etaleur: Presto Company, heeft de etalages weer sfeervol ingericht en onze medewerkers hebben al hun creativiteit weer kunnen tonen bij het inrichten van de winkel. De laatste weken van december zijn altijd weer een hoogtepunt: Druk en gezellig! Natuurlijk hebben we ook weer hele leuke mode voor de Kerst. Op onze herenafdeling kunt u al slagen voor een kostuum met een perfecte pasvorm voor € 149,- We hebben ook speciale kerstoverhemden, ze hebben een leuke print en een stropdas met rendieren. Bij G5 Jeans is de supercollectie van Supertrash uitermate geschikt om tijdens de feestdagen te dragen.

PRESALE

Opruiming is het tegenwoordig altijd en overal. Bij Van Ganswijk Mode en G5 doen we daar niet aan mee. Wij vinden dat het niet logisch is en onzekerheid oplevert. De opruiming is bedoeld om restanten te verkopen en ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Wij maken er nooit een geheim van wanneer onze collectie goedkoper wordt. Op 16 december beginnen we met de “Presale”, vroeger heette dat gewoon voorverkoop, maar zelfs in Putten is Engels de taal van de retail geworden. Na de Kerst begint de eigenlijke opruiming en half januari is de “Halve Prijzen Slag” . “Hoe minder keus hoe goedkoper is het devies”. Overigens hebben wij nooit fabriekspartijen of monstercollecties, wij verkopen uitsluiten actuele mode voor een goede prijs.

DENIM DAY

Al jarenlang is het bij G5 tijdens het Winterfeest “DENIM DAY”. Heel veel spijkerbroeken 2 halen 1 betalen. Ook hier betreft het  de normale collectie van G-Star, PME, No Excess en Only. Wij hebben altijd veel mooie spijkerbroeken op voorraad en in het voorjaar komen de meeste merken met nieuwe modellen. We moeten daarom ruimte op de schappen maken en bieden u bij G5 de unieke kans om met twee spijkerbroeken de deur uit te gaan voor de prijs van eentje. Mis het niet, want de actie duurt maar 1 dag.

 

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten