Er mag weer veel

Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk was. Nu zijn de terrassen open en mogen we zelfs op vakantie. Alles met gewassen handen en op anderhalve meter, dat wel. Het “nieuwe normaal” is nog steeds niet de oude. Er is veel gebeurd, laten we niet snel vergeten wat de impact van het virus is geweest. Nog steeds leven we in onzekere tijden, maar gelukkig komt het normale leven weer een beetje opgang. Wij zijn als winkel nooit gesloten geweest en hebben altijd voor onze klanten klaar gestaan. Met inachtneming van alle regels natuurlijk. Van doodstille winkelstraten zijn we gegroeid naar gezellige drukte en heeft de “Corona Coach” zijn intrede gedaan. Wij zijn als winkel heel blij dat de lockdown versoepelt is.

 

Nu is de tijd

Heel veel mensen hebben hun aankopen uitgesteld en laten we eerlijk zijn, dat is niet heel vreemd. Je hebt niet zoveel nodig als je de deur niet uit mag. Nu is het nog altijd zo dat kleren de man maken en het niet zo geweldig staat om in je pyjama over straat te gaan. Tijd voor iets nieuws dus! U heeft geluk, want de lockdown betekent dat er nu nog volop zomermode in de winkel hangt. De prijzen zijn alleen aanzienlijk verlaagt. Doe uw voordeel met deze situatie en vul uw outfit aan met mooie nieuwe artikelen. Ga zelfverzekerd de straat op, die beeldscherm-outfit kan echt niet meer. 

Shop lokaal

Het zijn moeilijke tijden, de economie is in zwaar weer en de werkloosheid neemt toe. Veel ondernemers zullen hun deuren moeten sluiten en u ziet vaak de slogan “Shop Local”. Daar zijn wij het natuurlijk mee eens, lokale ondernemers zijn de motor van de plaatselijke gemeenschap. Zonder hen lopen de winkelcentra leeg. Wij vinden dat er nog een hele andere reden is: Als er één menselijke eigenschap duidelijk geworden is tijdens de lockdown, dan is het wel de behoefte aan persoonlijk contact. In een echte winkel lopen echte mensen die met u praten en u adviseren over uw aankoop. Bovendien hebben we een luisterend oor en praten we ook over hele andere zaken dan de laatste mode. Er is geen robot die dat kan!

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten