Er mag weer veel

Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk was. Nu zijn de terrassen open en mogen we zelfs op vakantie. Alles met gewassen handen en op anderhalve meter, dat wel. Het “nieuwe normaal” is nog steeds niet de oude. Er is veel gebeurd, laten we niet snel vergeten wat de impact van het virus is geweest. Nog steeds leven we in onzekere tijden, maar gelukkig komt het normale leven weer een beetje opgang. Wij zijn als winkel nooit gesloten geweest en hebben altijd voor onze klanten klaar gestaan. Met inachtneming van alle regels natuurlijk. Van doodstille winkelstraten zijn we gegroeid naar gezellige drukte en heeft de “Corona Coach” zijn intrede gedaan. Wij zijn als winkel heel blij dat de lockdown versoepelt is.

 

Nu is de tijd

Heel veel mensen hebben hun aankopen uitgesteld en laten we eerlijk zijn, dat is niet heel vreemd. Je hebt niet zoveel nodig als je de deur niet uit mag. Nu is het nog altijd zo dat kleren de man maken en het niet zo geweldig staat om in je pyjama over straat te gaan. Tijd voor iets nieuws dus! U heeft geluk, want de lockdown betekent dat er nu nog volop zomermode in de winkel hangt. De prijzen zijn alleen aanzienlijk verlaagt. Doe uw voordeel met deze situatie en vul uw outfit aan met mooie nieuwe artikelen. Ga zelfverzekerd de straat op, die beeldscherm-outfit kan echt niet meer. 

Shop lokaal

Het zijn moeilijke tijden, de economie is in zwaar weer en de werkloosheid neemt toe. Veel ondernemers zullen hun deuren moeten sluiten en u ziet vaak de slogan “Shop Local”. Daar zijn wij het natuurlijk mee eens, lokale ondernemers zijn de motor van de plaatselijke gemeenschap. Zonder hen lopen de winkelcentra leeg. Wij vinden dat er nog een hele andere reden is: Als er één menselijke eigenschap duidelijk geworden is tijdens de lockdown, dan is het wel de behoefte aan persoonlijk contact. In een echte winkel lopen echte mensen die met u praten en u adviseren over uw aankoop. Bovendien hebben we een luisterend oor en praten we ook over hele andere zaken dan de laatste mode. Er is geen robot die dat kan!

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

Herfst 2020

Herfstvakantie De kleuren in de natuur worden steeds mooier en dat geldt ook voor de nieuwe...

Zomer 2020

Er mag weer veel Nog niet zo lang geleden mochten we alleen naar buiten als het echt noodzakelijk...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)