SCOTCH & SODA @ G5

Het populaire merk Scotch & Soda is een echt Nederlands kledinglabel, geboren in Amsterdam. Scotch bestaat al sinds de jaren ’80 en slaagt er altijd weer in om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Jong en vernieuwend van Urban Professional tot Hipster, Scotch is The Brand to Wear. Scotch & Soda, niet drinken maar dragen. Zoek je echt eens een ander shirt, dan moet je onze collectie van Scotch eens bekijken. Helemaal chill om zo’n gave top te dragen. Zoek je een winterjas, dan mag je de nieuwe collectie van Scotch niet missen. Helemaal trendy voor de winter van 2018

COUTURE UIT AMSTERDAM

Scotch & Soda producten zijn van hoge kwaliteit, rijk aan details en betaalbaar. Hoewel Scotch & Soda een echt jeansmerk is, is het de uitgewerkte en detailvolle bovenkleding die het merk compleet maken. Jeans, shirts en jacks altijd anders dan anderen.

COLLECTIE

Bij G5 hangt een uitgebreide collectie aan jeans met ruige wassingen, shirts, knitwear, alles om de perfecte look te creeëren. Scotch & Soda is op vele manieren uniek, jong en snel als het gaat om geweldige kleding. G5 heeft ook het zusje ‘Maison Scotch’ in het assortiment, zo kan iedereen het Scotch gevoel ervaren.

G5 GAAT VERBOUWEN

HELEMAAL NIEUW G5 is gestart in 1978 en we zitten dus al weer 40 jaar in het centrum van Putten....

MODE & TRENDDAG 2018

HET EVENEMENT De "Mode- & Trenddag" is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van...

DE WERELD OP ZIJN KOP

WINTERKLEDING IN DE ZOMER Bij G5 hebben we de eerste artikelen voor de nieuwe...

TRENDZZ

TRENDZZ 2018 Het evenement waarbij de winkels van Putten hun nieuwe collecties tonen...

VOORJAARSMODE 2018

VOORJAAR 2018 Het is bijna zover: Het voorjaar is in aantocht. De dagen worden langer, de vogels...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)