We waren zo blij

De “Mode & Trenddag” is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben al van alles georganiseerd, van tenten op het Marktplein tot de langste catwalk van de wereld en opeens mocht het niet meer. We moesten anderhalve meter afstand houden en mondkapjes op, niet ideaal om een modeshow te organiseren. Voor 2021 ging het er om spannen, het evenement werd een week verschoven omdat er een nieuwe persconferentie aankwam. Misschien, heel misschien zouden we geen afstand meer hoeven te houden. En ja hoor opeens mocht alles weer, niet dat het veel hielp, want je kunt in drie dagen geen catwalk en modellen regelen. Niet op de manier waarop wij dat willen tenminste.

Dat was dus snel schakelen en we hebben er voor gekozen om een photoshoot in en om de winkel te organiseren. We willen graag leuke foto’s hebben om jullie enthousiast te maken voor onze collecties. Onze vaste modellen hebben hun programma omgegooid om toch naar Putten te komen. Erik Rudolfs, onze huisfotograaf was blij om weer aan de bak te kunnen na alle Corona-ellende.

Het was in ieder geval weer ouderwets gezellig en we denken dat we een mooie doorsnee van de collectie kunnen presenteren. De tinten voor de winter zijn wat rustiger, hoewel er ook uitgesproken kleuren zijn, zoals paars en rose. Kijk ook eens op onze fotopagina, wij vinden dat een foto nog altijd meer zegt dan duizend woorden.

VERANDERINGEN

EEN NIEUW SEIZOEN Er verandert veel meer bij Van Ganswijk mode dan alleen het seizoen. De Dames-...

NAJAAR 2023

EEN NIEUW SEIZOEN Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is...

VOORJAAR 2023

VOORJAAR 2023 Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een...

HERFST 2022

NAJAAR 2022 Je kunt echt merken dat het najaar eraan komt. De dagen worden korter en de bladeren...

SALE

IK HEB HET ALLEMAAL AL EENS VERTELD (maar het geldt nog steeds) Laatst kwam er een klant binnen...

       

Aanmelden voor nieuwsbrief Van Ganswijk

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)

Van Ganswijk Mode: Dorpsstraat 1, 3881  BA Putten