We waren zo blij

De “Mode & Trenddag” is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben al van alles georganiseerd, van tenten op het Marktplein tot de langste catwalk van de wereld en opeens mocht het niet meer. We moesten anderhalve meter afstand houden en mondkapjes op, niet ideaal om een modeshow te organiseren. Voor 2021 ging het er om spannen, het evenement werd een week verschoven omdat er een nieuwe persconferentie aankwam. Misschien, heel misschien zouden we geen afstand meer hoeven te houden. En ja hoor opeens mocht alles weer, niet dat het veel hielp, want je kunt in drie dagen geen catwalk en modellen regelen. Niet op de manier waarop wij dat willen tenminste.

Dat was dus snel schakelen en we hebben er voor gekozen om een photoshoot in en om de winkel te organiseren. We willen graag leuke foto’s hebben om jullie enthousiast te maken voor onze collecties. Onze vaste modellen hebben hun programma omgegooid om toch naar Putten te komen. Erik Rudolfs, onze huisfotograaf was blij om weer aan de bak te kunnen na alle Corona-ellende.

Het was in ieder geval weer ouderwets gezellig en we denken dat we een mooie doorsnee van de collectie kunnen presenteren. De tinten voor de winter zijn wat rustiger, hoewel er ook uitgesproken kleuren zijn, zoals paars en rose. Kijk ook eens op onze fotopagina, wij vinden dat een foto nog altijd meer zegt dan duizend woorden.

Daar gaan we weer!

Deja vu En ja, we zijn weer dicht. Onze regering heeft besloten dat een winkel erg gevaarlijk is...

Modedag herfst 2021

We waren zo blij De "Mode & Trenddag" is een jarenlange traditie in Putten Modedorp. We hebben...

KOSTUUMS

Een wonder van de natuur Niet iedereen staat er bij stil, maar een goed kostuum is puur natuur. We...

HET NIEUWE MARKTPLEIN

Het plein is klaar Het duurt even maar dan heb je ook wat. Bijna een jaar is het Marktplein op...

EEN BEETJE VOORJAAR

Hoe lang duurt het nog? Natuurlijk zijn we nog lang niet zover als het plaatje hierboven. Verre...

                            

Blijf op de hoogte

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in! (wij versturen geen nieuwsbrieven aan personen jonger dan 16 jaar)